пятница, 16 сентября 2016 г.

Diego black out függöny

Sötétítő függönyeink a kívülről érkező fényt és hőt jelentősen megszűrik. Választékunkban különböző stílusú és anyagtípusú termékeket talál. Titan Blackout sötétítő. Tárolt változat Új sötétítőt függönyt szeretne a hálószobájába?


Válasszon a black out típusú sötétítők közül, melyek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. A forró nyári hónapokban különösen fontos, hogy függönyeink ne csak dekoráló szerepet töltsenek be, hanem a tűző napsugárzás ellen is védjék otthonunkat, .

Fényes barna színű, gyűrt hatású Blackout típusú sötétítő, 1cm-es tekercsben kapható, alapanyaga 1 poliészter. Speciális eljárással készült függ. Több mint 300-féle fényáteresztő, sötétítő és készfüggöny közül válogathat. Pierrot kétoldalas barna-bézs színű blackout függöny.


Hermes - Kávészínű szaténfényű erezetmintás blackout függöny. Minőségi blackout , dimout sötétítő függöny anyagok kedvező áron a Textilpont Függöny Webáruház kínálatából. Diego függöny - ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár. Black out zöld színű sötétítő függöny.


Super Soft szatén sötétítő függöny.

Ravenna Optica Blackout mintás sötétítő függöny. Stílusos függönyök különböző anyagokból és színekben alacsony áron. Most elmondjuk, melyik a legmegfelelőbb anyag ehhez. Forró nyári napokon, amikor a kinti hőség . Teljes fényzárás - nyugodt alvás!


Fényzáró és hőszigetelő blackout függöny széles választéka. Mi is Diego -ban vettük, nagyon jó minőség, olyan anyagból, amiből . O MAROKKÓ BLACKOUT sötétítő függöny színes, mintás . Egy kis magányra vágysz, vagy sötétebb környezetet szeretnél otthon? A különböző fényáteresztő képességű függönyök és redőnyök segítenek ebben. A Diego kínálatában található meg ez a bronzszínű, meleg árnyalatú sötétítő.


A Vestahome piros blackout függönye tökéletes hőszigetelő. BLACK - OUT - Egyedülálló technológia a tökéletes sötétségért! A black out függöny legfőbb funkciója a fény és a hő kizárása, így akár a.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения