четверг, 22 сентября 2016 г.

Rugós sorkapocs

Most kedvező áron, egyszerűen . A WAGO rugós csatlakozástech- nikája kiküszöböli az. A rugós sorkapocs – a kész konstrukció és termék. Hasonlítsa össze az árakat! A Phoenix Contact direkt rugós csatlakozójával egyszerűen és közvetlenül lehet bekötni a legalább mm² keresztmetszetű merev és érvéghüvellyel ellátott .

Weidmüller termékek forgalmazása, gyors kiszállítás, nagykereskedelmi áron. Mutasson még több jellemzőt. Vásároljon online az RS-nél. Ue névleges üzemi feszültség. Rugós bekötésű átvezető sorkapocs.


Fázisvezető ipari sorozatkapocs, rugós , sínre, szürke, 5-6mm 800VAC, 52A, TSKB ipari rugós sorozatkapocs (típusválaszték) – Sorozatkapocs – Vezeték . Wago sínre pattintható sorkapocs Zöld-Sárga rugós gyorscsatlakozóval. Feltörőben a rugós sorkapcsok?

Wago - SORKAPOCS RUGÓS QMM SZÜRKE. Készlet információ: raktáron . Katalógus letöltés fejezetenként. Sorkapcsok P sorozat, Download. A sorkapocs testen kialakított nyílás lehetővé teszi a nyák sorkapocs direkt. Legrand Vikingnulla sorkapocs 10mm vezetékes.


L - Bővebb információ a KATALÓGUS résznél vagy a gyártók weboldalán. Tipikus WAGO – a gyors és . Gazdafi Electronic Villamossági Kis és Nagykereskedés. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Ft-os áron elérhető a 16Amper . Helytakarékos túlfeszültség-védelmi sorkapocs adatátviteli és információtechnológiai rendszerekhez.


Megengedett névleges feszültség . Wago nagyáramú sorkapocs - Termékújdonságok a ProIDEA. KG, a rugós csatlakozástechnika piacvezető cége a kilencvenes évek eleje óta . Csatlakozók típusa: x rugós sorkapocs. A szettek az SDB 09… sorozatszámú ki- selosztók bővítéséhez és szerelvényezéséhez alkalmazhatók.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения