пятница, 9 сентября 2016 г.

Honda civic méretei

Kérjük, tekintse meg az ötajtós Civic teljes műszaki adatlapját. Tudjon meg mindent a motorról, a váltóról, a kerekekről és a biztonsági jellemzőkről! Rejtett tárolórekesz mérete (liter, a csomagtartó befogadóképességére vonatkozó adatok magukban foglalják). Az AutoKotuA oldalán megtalálja az gyári súly és méret adatokat, valamint megtudja gépkocsija méreteit.


A széria az elismertségét a méretkategórián belül korábban példátlan . Kombi nem készül ebből a modellből.

Cserébe a méret hatalmas 4liter. A gyártó szerint minden eddiginél sportosabb lett az új Civic. Ez nem kérdés, a látottak is ezt támasztják alá. HONDA Típus, Gyártási év, Kivitel, HONDA gumi méretek , HONDA alufelni méretek.


HONDA Civic VII Coupe (EM2) CSÖVEK ÉS TÖMLŐK webáruház TOP alkatrész márkák │ Kiváló minőségű CSÖVEK ÉS TÖMLŐK cserealkatrészek HONDA . Mivé változtatta a turbó a Civicet? Az alapoktól új autót építettek, ezért a Civic tizedik generációja egyetlen más Hondára sem emlékeztet. Autóhifi webáruház és autóhifi közösség Autós erõsítõ autórádió DVD multimédia autóhangszóró, mélynyomó.

Kedvező ár, olcsó nyárigumi, akciós nyárigumik vásárlása webáruházunkban. Ugrás a(z) Méretek részhez - Méretek. HONDA-hoz minden Bosch ablaktörlő lapát típus és évjárat alapján. Civic TYPE R button pdfkatalogus button pdfarlista. Tekintse meg akciós kínálatunkról és kérjen ajánlatot!


Kerékcsavar mert más HONDA modellekhez. Vásároljon Indító Akkumulátor alkatrészt és más BOSCH termékeket . HONDA CIVIC prémum OEM minőségben BOSCH Indító Akkumulátor, alacsony áron. Már az első generációval is a Hondának . Több száz alkatrész kereskedő és autósbolt kínálata egy helyen. Magánszemélyeknek ingyenes . A fent említett hybrid modellek ólom-savas akkumulátor gyári mérete : hosszúság: ~190mm, . Az utóbbi években hozzászokhattunk már ahhoz, hogy a modellsorozatok tagjainak mérete egyre jobban nő, így a B-kategória is nagyobb lett. Ha kell, beszereléssel, alacsony áron, garanciával!


Autóalkatrész katalógus HONDA Civic VIII Hatchback (FN, FK) 1. Olcsó alkatrészek ehhez a . HONDA tetőcsomagtartó, HONDA autókhoz való tetőcsomagtartók.

Honda akkumulátorok olcsó árakon!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения