понедельник, 5 сентября 2016 г.

Nanotechnológiás hőszigetelés

Orbán József lapunk augusztusi és szeptemberi számában megjelent kétrészes, vitaindító írására reagál fizikus szerzőnk, melyet két részben . A TSM CERAMIC folyékony halmazállapotú kerámia hőszigetelő borítás, mely könnyen felvihető gyakorlatilag bármilyen felületre. Nanotechnológiás hőszigetelés. Egy átlagos magyar család összes energiafelhasználásának több mint a felét használja kizárólag a fűtésre.


Csak a prospektust kézbe véve derült ki, hogy az egyik „ hőszigetelő festékről” van szó, amely, idéze„… az éves fűtő-energiafelhasználást . Festék amely hőszigetelésre képes?

Jelentős energiamegtakarítás Protektor festékkel! Német minőség, évtizedes tapasztalat! A mar ismert hagyományos szigetelő anyagok hőátbocsátási és hővezetési tényezőjét jelentősen felülmúlja a THERMO-S nanotechnológiás hőszigetelő. Prémium kerámia tartalmú hőszigetelő festék év garanciával! Manapság egyre gyakrabban hallani azt, hogy bizonyos termékek nanotechnológia alkalmazásával készülnek.


Nincs ez másként az építőanyagok,. Passzívházak hőszigetelése nanotechnológiával előállított anyagokkal. Hőszigetelő és penészképződés-gátló nanotechnológiával.

Nano - porózus aerogél hőszigetelő anyagok. Kerámiagömbös hőszigetelő festékek és vékonybevonatok. Anyagválaszték áttekintése. Szálas hőszigetelő anyagok.


Tartalom Mi a nanotechnológia ? A könnyűszerkezetes ház hőszigetelő festék bevonata kitűnő hő visszaverő képességekkel rendelkezik. Budapesti Szkeptikus Konferencia negyedik előadását a. Egészségesebb környezetet teremt! Ismerje meg a Hőpajzs hőszigetelő bevonatot, amellyel még a penészt is megszüntetheti otthonában! A nanotechnológia építőipari alkalmazási lehetőségeit tekintve talán a hőszigetelés az a . Hőpajzs HPbeltéri hőszigetelő és hővisszaverő anyag . A PROTEKTOR beltéri hőszigetelő festék egy könnyen feldolgozható vizes.


Forradalmian új hőszigetelés ! Lélegzik, ezért nem alakul ki . SLENTITE – új lehetőségek a hőszigetelésben nanotechnológiával. Címkék: BASF hőszigetelés kutatás-fejlesztés nanotechnológia vegyipar. Léteznek továbbá vékony fóliák és kenhető hőszigetelő anyagok, melyek feladata .

Fertőtlenítő aeroszolok, baktériumölő zoknik, vízlepergető festékek, kizárólag a rákos sejteket pusztító gyógyszerek: ezt ígéri a nanotechnológia. VIP vákuum hőszigetelő panelek: - Nanoméretű (SiO. 2. ) porból préselt „fenyőfák halmaza”. A Nano Ceramic kapilláris-porózus test, abban különbözik a hagyományos hőszigetelő anyagoktól, hogy a porózus részecskék közötti tér szétosztott.


A hőszigetelés során rendkívül fontos szem előtt tartanunk, hogy a. A beépíthető vagy utólagosan alkalmazható hőszigetelő anyagok és módszerek tárháza ma már szinte végtelen. Segítségükkel távol tarthatjuk a hideget és a .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения