пятница, 9 сентября 2016 г.

Baumit vakolat színek

Baumit végsô felület- képzés. Színes vakolatok : a sokszínű világ megérkezett. A végsô felületképzés meghatározza az épület . A páratlanul gazdag színválaszték és a . A színvakolat kalkulátor elindításához válassz melyik gyártó termékeivel szeretnél .

Hőszigetelő rendszerek Lábazati hőszigetelő rendszerek Rendszer kiegészítő, tartozék Vakolatok , festékek Szigetelő anyagok Ablakpárkányok Ragasztók Tető-. Elsősorban polisztirolos hőszigetelő rendszerekhez alkalmazzák, de felhordható bármilyen alapvakolatra is. Felül válassza ki a színcsoportot , majd a konkrét színt ! A közkedvelt műgyantás, szilikát és szilikon alapanyagú vakolatok mellett most az nano technológiával készülő NANOPOR vakolat is akciós áron kapható!


Kimagaslóan jó minőségű vakolat régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak . Légáteresztő vakolat többféle márkában, típusban nagy színválasztékban értékesítjük helyszíni színkeveréssel. Előkevert színes ásványi vékonyvakolat külső és belső felhasználásra. A 7színben, gyári körülmények között kikevert, feldolgozásra kész vakolat.

Dörzsölt és kapart struktúra, mm-es szemcseméret. A speciális gyártási technológia lehetővé tette, hogy a . VÉGSÔ FELÜLETKÉPZÔ RÉTEGEK. Az itt látható színek megjelenését befolyásolhatja az Ön monitorának beállítása, így csak tájékoztató jellegű, nem . BAUMIT MOZAIKTOP lábazati vakolat színek. Színcsoport 1- szincsoport.


WEBER R4SZILIKON VAKOLAT GÖRDÜLÕ 30kg 1. Műgyanta kötőanyagú, feldolgozásra kész homlokzati vékonyvakolat. Feldolgozásra kész, paszta állagú, vékonyrétegű fedővakolat. Struktúra vakolat külső és belső . Paszta állagú, szilikongyanta kötőanyagú, feldolgozásra kész homlokzati vékonyvakolat. Kiváló vízlepergető hatású, jó páraáteresztő és rugalmas. Ha nem ismert az eredeti vakolat kötőanyaga, akkor használjunk szilikon kötőanyagú.


Sötét színek esetén olyan homlokzatfestéket kell választani, amely. A rendszer összeállításához és a szín kiválasztásához hívja vevőszolgálati munkatársainkat, akik . Bár kevesen tudják, ilyen esetekben nem szabad nagyon sötét vakolatszínt választani.

A felület megőrzi a színek erejét, és a ház éveken át eredeti pompájában díszeleghet. Hővezetési tényező (λ): Páradiffúziós ellenállási szám (µ): Színek.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения