пятница, 30 сентября 2016 г.

Oszloptuja árak

Az oszlopos tuja karcsú, tömött, felfelé törekvő, szép formájú örökzöld növény. Az akciós árak a készletek erejéig érvényesek. Smaragd oszlopos tuja ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . SMARAGD TUJA botanikai neve: thuja occidentalis smaragd smaragd tuja. Pikkelylevelei aranysárgák, télálló fajta.


Csoport: Tuja, thuja, örökzöldek.

Növekedése: 4-5m magasra nő. Csodaszép, villámgyors, falánk, és még a törvény is védi. R TARTALMAZZA, dísznövény (smaragd tuja) ▻ minden esetben. Cserepes örökzöld fenyő tuja boróka fajták. Terülőboróka Juniperus Páfrányfenyő Törpe oszlopos tuja Törpe gömb tuja Smaragd tuja.


Ideális közepesen magas vagy magas sövénynek, de szoliterként is ültethető. Eladásra kínált mennyiség: 2. Thuja Micky Törpe oszlopos tuja. Mennyiségi egység: darab .

Tuja-félék gazdag választékát találja kertészeti webáruházamban! Kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére! Ft-os kedvező áron juthat hozzá. Germersdorfi, Katalin, Bigarreau Burlat, Sunburst,. Lassú növekedésű oszlopos tuja.


Eladó Dísznövény hirdetések Nyíregyháza területén. Levelei fényes, sötétzöldek. Néhány örökzöl például a boróka és az oszloptuja csak a külső részén növekszik. Ha ezeket a növényeket erőteljesen visszavágjuk azért, hogy az elhaltnak. Faiskolai növény - Növény típusa.


Mocsári, rhododentronféle. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott. A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt.


Sövénytelepítés során nagyon sokáig csak a növény tetejét kell nyírni, mivel habitusa felfelé törő, vékony, oszlopos , így a szélesség.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения