четверг, 13 июля 2017 г.

Fafesték beltéri

A Festékaréna webáruház kategóriáiban szerepel fafesték , fa lakk, lazúr, gitt, alapozók és továbbá még. Düfa Holzwurm EX - Beltéri fafelületápoló szer. Víztaszító, nagyon rugalmas . Cellkolor fafesték színek, Trinát zománcfesték árak, Vizes alapú kültéri magasfényű, selyemfényű.


Durol kerítés festék, Beltéri ablakfesték, gyerekjátékfesték, . Unalmas az elöregedett faburkolat?

A megkopott famunkát színek segítségével frissítheted fel, és keltheted új életre. OBI időjárásálló fedőfesték vízzel higítható, fehér, selyemfényű, 7ml. Sadolin Superdec fafesték fehér L. Ha ezt a fafestéket kültéren alkalmazzuk ajánlatos színezett fafestéket használni, mert ez jobban véd a napsugárzás káros hatásaitól. Mivel ez a fafesték vékony . A PROTEKTOR kültéri hőszigetelő fafesték egy könnyen feldolgozható vizes bázisú.


Dekoratív, a natúr fa struktúráját meghagyva . Erôsebb beltéri igénybevételnél is használhatjuk konyhabútorra, fürdôszobabútorra, belsô nyílászárókra. Fénylakk fafesték választható színek.

FACTOR PERGOLA KÜLTÉRI FAFESTÉK 75l. Festékek fára, Festékek fémre, Beltéri falfestékek. Vízzel hígítható (1-os akrilfesték). HOL KAPHATÓ EZ A DÜFA TERMÉK? Kül- és beltéri (időjárásálló).


Vizes bázisú, selyemfényű, fedő hatású bevonatot adó fafesték , kül- és beltéri felhasználásra. Az ajtó fehér színű, de mahagóni . A fafesték olyan környezetet teremt, mely a kezelt felületet egyrészt óvja, másrészt szebbé, csillogóbbá varázsolja. A kínálatunkban kapható termékpaletta tagjai . A Cellkolor zománcfesték kültéri és beltéri fa és fémfelületre egyaránt használható, kemény bevonatot képező festék.


Tartós védelmet biztosít, kiváló időjárásálló . A világ festékpiacán a beltéri falfestékek gyártása áll a vezető helyen. Ennek oka, hogy otthonaink falfelülete képezi a legnagyobb felületet, amelyet festéssel. A természetes növényi olajokkal és waxokkal történő fakezelés kihangsúlyozza a fa természetes színét és szépségét.


Ezek a bio olajok és waxok lebomlanak, . Cera per Stucco, Beltéri technikai anyag. Coccio Antico, Beltéri decor festék. Novalis Impregnante Cerato, Fafesték.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения