вторник, 11 июля 2017 г.

Földelt elosztó

Aktuális Földelt elosztó ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Allocacoc Powercube hálózati elosztó (aljzat), fehér-kék. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt . Legrand Kettős földelt elosztó gyermekvédelemmel.


Elérhetőség: Nem elérhető.

Réz érintkezők (csak a legmagasabb minőségű elosztók készülnek ilyen érintkezőkkel). A csavarok cink bevonatúak, nem rozsdásodnak. Elfordított, T- alakú, 3-as, vezeték nélküli elosztó. A földelt elosztó IPvédelemmel rendelkezik.


Használata beltéren javasolt. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési . ST 1-Hálózati elosztó (euro, földelt ) az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Szerelhető földelt elosztó , dugalj. Rendelhetőség visszajelzés alapján !

MX-06N földelt 3-as elosztódugó (T- elosztó ). A hagyományos elosztóknál gyakran előfordul, hogy a nagyobb dugók nem férnek el egymás mellett, ezért is praktikus választás minden vásárló számára az. Műveletek a termékkel: Részletes adatok. Típus : Elosztósor, hosszabító, elosztódugó. MENTAVILL T ELOSZTÓ 3-AS FÖLDELT FEHÉR VÍZSZINTES - árak, rendelés, bolt, üzletek és akciók és leírás. Hosszabbító, kapcsoló, dugalj,.


Keress kérdéseket hasonló témákban: konnektor, földelés , áramkör, fizika. Ez a földelt dugalj, manapság már csak ilyeneket gyártanak. Az elosztó rossz vagy a konnektor aljzat? TRACON ELECTRIC TDUGO T ELOSZTÓ 3-AS FÖLDELT FEHÉR. A termék már nem vásárolható.


Elosztók , hosszabbítók, kábeldobok színe, Fehér. Túlfeszültség védelem, Nem . Kimeneti csatlakozók:db hálózati csatlakozó, Kábel hosszúság (m):Nem, Típus: Hálózati elosztó , VédeleFöldelt ,Gyermekzár, Egyéb csatlakozók:Nem, . Valueline földelt elosztó. Kérjük a várható szállítási időt figyelembe venni, amely minden terméknél fel van tüntetve .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения