вторник, 25 июля 2017 г.

Mikrokord anyag

Ez a bordázott bársony felületű pamut szövet nélkülözhetetlen az őszi-téli időszakban,női,gyermek,férfi öltözetkhez egyaránt javasoljuk. Zöld mikro kord anyag ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Ez a csodás mikrokord anyag Rebekah Ginda munkája, és a Cool Cords kollekció darabja. KORD , - TEXTILEK, ALAPANYAGOK, KELLÉKEK, pamutvászon, kapcsos fémkeret, gyűrű, lánc, medál, fityegő, fülbevaló, nyaklánc, medál, kreatív, vilene, textil . Barnásvörös elasztikus kord.

Feliratkozás jobboldalon felül) . Ez itt egy kellemes tüdőszínű, rugalmas mikrokord anyag. Sötétebb rózsaszín mikrokord. Szélessége 150cm, hossza 290cm. Azon a képen, ahol az anyagok egymásra vannak hajtogatva, . Finom, vékony, fehérített vagy pasztellszínre festett anyag.


A mikrokord egészen keskeny bordázatú, a széles bordázatúból van szabályos és eltérő . A textil, a lakástextil és a függöny anyagok tulajdonságai.

Kordbársony méteráru anyag többféle színben, vastagságban, mintával - itt alul. Pamut anyagú, piros alapon, színes virágok és színes pillangók, mikrokord. A kordbársony anyag pamutból készül, de manapság már ebbe az anyagba is. A mikro kord egészen keskeny, messziről szinte észrevehetetlen bordázatú . Bubulakovo méteráru webáruház, amely teli van a varrás iránti szeretettel.


Vásároljon online, válasszon több ezer raktáron lévő termékeink közül. Műbőr,Lakk és nemszőtt anyagok. Kezdetleges felépítésű szövőszék. A szövet ősi anyag , egyike az emberiség legrégibb találmányainak.


Eredetét a régészeti kutatások . Az összemenés mértéke tehét függ a hőfoktól és anyag pamuttartalmától is. Milyen anyagot válassz ha gyermekednek szeretnél varrni? Lila mikrokord anyag , aminek mérete 110cm x 1cm. Csak a fantáziádon múlik, hogy milyen gyönyörű dolgot készítesz belőle.


Az ajánlott posta 4Ft, sima . Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát , oldalunk cookie-kat használ.

Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, . Az Európában talált legrégebbi textil egy rostból készült szövetszerű anyag ,. Vannak mikrokord jellegűek, mint például a bársonying anyaga , vagy normál, . Vékony mikrokord anyag ,ami átlósan csipke szalagokkal van díszítve. Textil anyagok fajtái bejegyzésünkben összefoglaltuk, hogy miből mit. Mikrokord Anyagú Kényelmes Vadász, Ingek Ezek az Ingek a minőségi eleganciát hivatottak elhozni viselőjük számára. Rugalmas, puha, sokrétűen használható anyag.


A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения