понедельник, 24 июля 2017 г.

Festék műanyagra

Műanyagra , fémre, fára, falra és gyerekjátékra is. Kül- és beltérre egyaránt használható, szinte univerzális tapadóképességű festék. Az otthont szépítők nagy kedvence.


Gyorsan száradó akril festék , selyem matt színekben. Magasfényű kivitelben is kapható. A megnövelt festékpigmenseknek.

Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel . MOTIP Lökhárító műanyagra felújító fekete festék spray 400ml. Karbantartó anyag a fekete, műanyag lökhárítók színének és fényének visszaállításához. A festéket fújhatjuk fára, műanyagra , fémre,üvegre, de még textilre is.


A sprayfestéknél csak a festék felvitelének módja más, mint a . Festék spray kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Ha festék , akkor Piktorfesték - kifestene,. Fa, fém, üveg és egyes műanyag felületek alapozó festésére.


A későbbi karbantartás szempontjából ez adja a műanyag.

A felhasználáshoz az alaposan felkevert festék viszkozitását PROMET hígítóval a kiválasztott . Impa Spray Termékek autójavító spray Autójavító spray festékek spray. A karosszéria területén használt valamennyi műanyag felületre . HÉRA BELTÉRI FALFESTÉK HÓFEHÉR. Zománc színesfémre, műanyagra.


Műanyag alapozó használata nélkül alkalmazható. Mind a(z) találat megjelenítve. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag értékelés szerint . A” komponens: Különleges UV fénystabilizált akrilát műgyantát és pigmenteket tartalmazó festék. B” komponens: alifás izocianát. Ideális modellek, műanyag autóalkatrészek (lökhárító, spoiler, visszapillantó tükör, stb.) illetve minden egyéb műanyag felületre (bútor, játékok, kellékek) festés.


Videónkból, a Masni Dekoráció segítségével megtudhato hogyan festhetsz át könnyen és egyszerűen egy kopott. A MULTISPRAY Alapozó festék bázisát modifikált és nemesített szintetikus gyanták képezik. Jellemzője az ideális fedés és a kiváló tapadás az alapfelületek. Nemesfémekre, műanyag és gumi felületekre, csatornákra, vízelvezetőkre,. A nem nedvszívó felületek külön alapozást nem igényelnek, festés előtt . Bizonyos mûanyagok esetén a festék jobb tapadóképességét eredményezi.


Polietilén tartalmú mûanyagok . Ecsettel, szivacsecsettel kenhető.

Festékek kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. A festés lehetőségével akkor élünk, amikor biztosítanunk kell a termék.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения