понедельник, 24 июля 2017 г.

Stihl lap árak

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - stihl lap. Eladó egy gyári,makulátlan stihl 0AV motorfűrész első lap ! Aktuális Lancvezetö stihl ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat ! Az új fejlesztésű gépek, technológiák bemutatása. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító .

Szüksége van egy megbízható segítőtársra a kertben? Vagy egy erős gépre, amely a birtokon, az erdőben vagy a gyümölcsültetvényen a keze alá dolgozik? Image may contain: tree and outdoor. Elromlott vagy hiányzik egy alkatrész a. Stihl láncfűrész alkatrész után kutatsz?


Kedvezőbb árak , mint a boltokban! Igyekszem stihl lapot és láncot venni, bár van amikor nincs nálunk a boltban,. MS 6C-M új ára a két vezetővel és a két lánccal 3ezer!


Az orrpáncélos lapok orrának Stellite rétegét – a többi gyártóval ellentétben – kézi hegesztéssel hordják föl, ezért extrém kopásálló.

A feltüntetett összegek ajánlott végfelhasználói árak , tájékoztató. Utóbbinak a feszített ár viszonyok miatt egyre kisebb a jelentősége. Az Agrocentrum Mezőgazdasági webáruházban mindent megtalál amire kertjében és az építkezéseknél szüksége lehet! Látogasson el webáruházunkba és . STIHL és VIKING termékekhez. Akkumulátoros (AP vagy AR akkumulátor) fűrész zajérzékeny.


Sturdy housing with integrated carry handle and comfortable harness with lap belt and central buckle. Oleo Mac 9benzinmotoros láncfűrész Oleo-mac 9láncfűrész, 9stihl fűrész, stil fűrész, still fűrész - Hengertérfogat ccm. Kérem, érdeklõdjön további termékek árai felõl is! A szállítási költséget az ár nem tartalmazza. Elérhetőségeink a lap alján találhatóak.


Connection cable with plug (for use with BGA 100) and AP . Rögzített ár nem tartalmazza az áfát. Wiefelstede, Németország Németország . A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott. A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt . Láncfűrész kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Megbízható kerti kisgépek minden kerti munkához, válasszon Praktikusan!


Motoros kasza kiválasztása meghatározott tulajdonságok, ár és érték.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения