понедельник, 17 июля 2017 г.

Hangszóró kábel méretezése

Ha a villamos paramétereket vesszük figyelembe, a kábel ohm-ikus ellenállásának minél . Erre pedig a hangszóró kábel biznisz elég jó lehetőségnek tűnik. A hangfalkábel funkciója a hangfrekvenciás jelet hordozó váltakozó áram veszteség- és torzításmentes eljuttatása az erősítőtől a hangszórókig ( hangdobozokig) . Miért is válasszunk vastagabb táp-, test- és hangszórókábelt ? Ha valaki fel akarja ingerelni a hifistákat, nem kell mást tennie, mint kábeleket összehasonlítania. A hazai audiofil legnagyobb hiányossága és .

Kábel méretezés , keresztmetszet számítás. Adatok megadása a mértékadó feszültségesés . Milyen keresztmetszetet válasszunk? Hangtechnika, hangfal, hangszórók , azt mondom jó helyen jársz. Itt görgess a reflexcső méretezése részhez, én már kitöltöttem adatokkal, így nézne ki . Egy hangfalba szerelt hangszóró terhelhetősége több dologtól függ, de ha. A hangszóró kábelek vastagsága egy fontos paraméter, de nem mindig igaz a . LS hangszóró vezeték rézvezetővel, transparent (átlátszó) kivitelben.


Riasztó PVC szigetelésű, árnyékolt installációs kábel , riasztó rendszerhez.

KISFESZÜLTSÉGŰ VEZETÉKEK MÉRETEZÉSE. Miért kell az autóhifi RCA és hangszóró kábelezésre is odafigyelned? Mi alapján érdemes autóhifi RCA és hangszóró kábelt választani . Az alábbi táblázat az Észak-Amerika-ban használatos AWG értékeket váltja át mm²-re.


A sarki szomszéd azt mondja, jó oda a 220-as kábel is. Másik azt, hogy jó a hegesztő kábel. Kapjuk rendbe ezen kérdést is.


Mind a két vége RCA lenne és ehhez kellene maga a kábel csak nem. SAL hangszórókábelből , amely OFC rézből van. Aktuális Hangfal kabel ajánlatok az ÁrGép-en.


Természetesen megfelelően méretezett kábel esetében. Hasonlítsa össze az árakat! W - gondolom ez a MAX és . Ki lehet próbálni, hogy hogyan szól egy hangszóró láda nélkül: csak .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения