понедельник, 17 июля 2017 г.

Vezeték szakadás vizsgáló

A műszer egy külön távolsági, Remote egységgel rendelkezik, . Próbalámpás szakadásvizsgáló , vezetékvizsgáló Extech CT-- rendelje meg otthonról, nap visszavételi garanciával a Conrad Electronic webáruházból. Feszültség- és szakadásvizsgáló 12. Szállítási idő: 4-munkanap.


Villamossági elektronikai műszaki webáruház, ahol. Ez a funkció a dióda vizsgálatnál és a vezeték folytonosság ellenőrzésnél nem hozzáférhető.

Beepitett tobb tizmeteres kabelek esteben kimondottan jo megoldas a capacitiv szakadas vizsgalat. Kábelteszter, vezetékvizsgáló. Termeszetesen ha nincs beazva vagy a . Ha a vezeték kezdő oldalán egy kapacitásmérővel 40nF-ot a túlsó oldalán pedig 60nF-ot mérsz a két ér között akkor a szakadás helye 400m-re . Fázisceruzák, szakadásvizsgáló.


Autós fázisceruza Topex 6-24V 39D081. VD feszültségvizsgáló, érintés. Nincs már szükség a vezeték. Unsubscribe from Szabolcs Molnár.

Vezetékezés egyszerű tesztelése. Van ellenállás mérés és szakadásvizsgálat is. Amikor megtalálja a készülék a szakadást a kábelban, akusztikusan jelez.


A vizsgálathoz nem szükséges feszültségmentesíteni a kábelt. Ez a feszültségvizsgáló direkt és indirekt (kontaktus nélküli) mérésre, 12V-220V- ig egyen- és. Ennél a mérésnél a vezetékszakadást tudja felkutatni. Az egypólusú feszültségvizsgáló (más néven fáziskereső) tulajdonképpen ugyanolyan kinézetű, mint egy közönséges.


Szakadás esetén a jelzés elmarad. Az áramkör bármilyen vezeték folytonosságának illetve szakadásának megállapítására, vizsgálatára szolgál. Mindezt azért hangsúlyozom, mert igen sok hivatásos felülvizsgáló bízik. Egypólusú fázisvizsgálathoz , élő vezetékek felderítésére, kábelszakadások, csillárok hibás lámpáinak megkeresésére.


Teljesen szigetelt, nincs fémes kontakt. Megger szigeteléstesztelő MIT2Szigetelés- és szakadásvizsgáló , 999MΩ, 200mA, LC AA,. A kábeltesztelő műszer RJ, RJés RJcsatlakozóval szerelt vezetékek tesztelésére szolgál.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения