пятница, 23 октября 2015 г.

Aluminium hólapát

Hasonlítsa össze az árakat! Ergonomikus tervezésű markolat: a . Minden évben a nagy havazások során mindenki azt mondja, hogy mostmár muszáj vennie egy lapátot. Ha a hólapát nyelét valamilyen csúszásmentes műanyag bevonattal látták el, az megvédi kezünket a hidegtől.


Vannak alumínium nyéllel kapható modellek, . A speciális anyagból készült VeGA SAMSON hólapátot az ergonómia,.

Legyen Ön az első, aki kérdést küld a termékhez SAM alumínium hólapát. Hólapát aluminium nyelezett ILAL3. Aluminium hólapát árak egy helyen többszáz bolttól. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! A Muta alumínium hólapát kényelmes és biztonságos fanyéllel és szegecselt fém élvédővel készült.


HÓLAPÁT ALPIN CM, ALUMÍNIUM ÉL MŰANYAG FOGÓ és még termék közül választhat a kategóriában. Megbízható kerti szerszámok minden kerti . Alumínium élvédővel, fa nyéllel. Ellenáll a hidegnek akár -40°C-ig.

Sóálló Stabil alumínium törőél. Az autós kis hólapát hossza: 7mm. A lapát feje edzett alumínium. Könnyű kivitel, kézbe illő méret. Műanyag hólapát ergonomikus nyéllel, cm.


Hozzá rendelhető: Gardena combisystem aluminium nyél 1cm. Sáncugráshoz vagy igluépítéshez ideális: a levehető lapátfejjel ellátott, könnyű és stabil alumínium hólapát szétszedhető, könnyen tárolható és hasznos . Az Ortovox Badger hólapát strapabíró, jól elpakolható, strapabíró hólapát a sítúrák alapvető felszerelése. Speciális műanyag, alumínium. A kerekek és a fém tolóváz egy mozdulattal felszerelhető a lapátra.


A hólapát tyúkláb formában erősített. A súlya és anyaga véget tökéletes terménylapátnak. A Fiskars hólapát feje erős, fagyálló műanyagból készült.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt . A könnyű alumínium nyélnek köszönhetően a hólapát használata egyszerű, nem fárasztó. A nyél műanyag bevonata véd a . Vásároljon on-line a kwesto. Megrendelt mennyiség, Kedv.


A Gardena hólapáttal a hóeltakarítás játszi munka!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения