понедельник, 19 октября 2015 г.

Válaszfal tégla 10

Méretek (h:sz:m), ×50×2cm. A válaszfaltéglákat üregekkel függőleges helyzetben kell beépíteni. Gyártó: Pápateszéri Téglaipari Kft . Ha nincs keresse fel cégünket és mi ebben is segítségére leszünk.


Porotherm, Wienerberger, tégla , falazat, téglafal.

Putnoki -es válaszfal tégla. Válaszfal tégla ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Bármely épülettípus térhatároló önhordó válaszfalainak készítésére alkalmas. Ytong válaszfal tégla Pve 600x200x100.


Bontott, putnoki -es válaszfal tégla eladó . A lentebb felsorolt Leier tégla árak a gyártó által meghatározott minimális. ProIDEA termékinformációs katalógusban. Alsómocsolá Alsómocsoládi u.

Ezen termékek nút-féderes kialakítása a függőleges illeszkedéseknél habarcsnélküli falazást, ezzel habarcs. Az árváltozás jogát fenntartjuk! YTONG PVE VÁLASZFALELEM 600x200x100MM és még termék közül választhat a kategóriában.


Az említett ár 1db téglára vonatkozik. Mennyiségi kedvezménnyel kapcsolatban kérjük érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Leiertherm NF válaszfaltégla , 389. Ennek hangszigetelő képessége . A PORFIX építési rendszert kiegészítik a jó hangszigetelő tulajdonságú válaszfaltéglák.


A sejtbeton válaszfaltéglák , ugyanúgy, mint az idomtéglák, elnyelik és . Kiváló magyar tégla a Körösök agyagából, A csomagolás ajándék, CSAK a tégla árát kell fizetni! Az akció a készlet erejéig érvényes. Magyar tégla , magyar építkezőknek. Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett.


Kanizsai téglagyár , válaszfal lap, 40 , 200. A gyártásra kerülő falazóelemek méretei igazodnak a hazai építőipari sajátosság. Wienerberger válaszfal ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció.


Tondach Körös hőszigetelő téglák, falazóanyagok, építőanyagok.

LEIERTHERM VÁLASZFAL TÉGLA. Belső teherhordó falak építésére alkalmas. TÉGLASHOP üzemeltetője a Piramis Építőház Kft.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения