четверг, 29 октября 2015 г.

Kör asztalterítő

Köralakú asztalterítő , mely fontos kelléke a kör alakú asztaloknak. A köralakú asztalterítő ugyanakkor hiánycikk is, elmondhatjuk nyugodtan. Asztalterítők szabásmintája, kör abrosz, ovális asztalterítő , szögletes terítő.


Terítő fajták, terítési tanácsok, tippek. Kör , Ovális, Négyzet vagy Téglalap alakú Abroszok többféle szegéssel. ASZTALTERÍTŐ KÖR ALAKÚ 130CM.

Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Köralakú lenvászon, teflonos asztalterítő azsúros szegéllyel natúr színben. Céges buli vagy kerti party ? Nagyméretű ( kör ) asztalaira terítő anyagot nálunk biztosan talál ! Ebben a kategóriában PVC, viaszosvászon, damaszt, teflonos damaszt asztalterítőket kínálunk különböző kiszerelésben. A fenti képen ünnepi terítékhez készült három terítő rétegből álló kör alakú terítőt . Harmonikus otthonra vágysz?


Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában.

Abrosz méretvételéhez mérje meg az asztal hoszát és szélességét. Ehez a mérethez számtítson hozzá 40-től 50cm-ig. Péledául ha az asztal mérete 100× 100cm . Hímzett teritő -, asztalterítő -, kicsi vagy nagy méretben készítek kalocsai színekkel, vagy teljesen fehren.


Védd és dekoráld az asztalt. Minden textile, ami a tökéletes étkezőbe kell. Erdélyben kedvelték a kör -, esetleg más idomba komponált mintát, amely az abrosz . Az alapdarabon túl ajánlom a mintás terítőket is, melyeknek azonban nem kell mindenáron . Az alap dekoráció szerves része, mely fehér színével már eleve . Itt a karácsonyi kör terítő , ami biztosítja az egyediséget és az emelkedett hangulatot.


A piros vagy fehér színben kapható textil terítő elég nagy ahhoz, hogy egy . Széles választékkal rendelkezünk asztalterítő , terítő , székszoknya, hagyományos textília és spandex textília termékekből is. Textíl termékeinkhez bútort is tudunk . Kínál Fehér színű kör asztalterítő : Fehér színű kör alakú asztalterítő eladó. Textilek, kölcsönzése, poharak, porcelánok, evőeszköz, tálaló- és konyhai eszközök, bútorok, székhuzatok bérlése. Válassz, kattints és kérj árajánlatot!


Fehér színű virágmintás kör asztalterítő (Méret: Méretezés nélkül ) a Lakástextil kategóriában.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения