четверг, 15 октября 2015 г.

Kábelcsatorna vágó

Ezeket az ollókat kábelek és műanyag lécek vágására fejlesztették. A nagyon könnyű vágás egy különleges vágásgeometriának köszönhető. Kábelcsatorna - vágó ollók. Műanyagból készült kemény és lapos anyagokhoz alkalmas, mint például kábelek és . Z-tools műanyagcső vágó készlet jellemzői.


PVC cső- és kábelcsatorna - vágó olló készlet.

Nézd meg termékkínálatunkat. Króm-vanádium acél, nemesített. Kétkomponensű műanyag nyél. Kés:nagy szilárdságú speciális . Nem kell fűrészelni, sorjázni, forgácsot takarítani és a csatorna mégis esztétikus, szakszerű, “gyári” külsejű lesz!


Készülékünket perforált műanyag . Olcsó ár, akár INGYENES házhozszállítás, . Hasonlítsa össze az árakat! Ft-ért a Szerszámplacc szerszám webáruház Vágók, fogók, kulcsok kategóriájában.

ECS perforáltműanyag kábelcsatornák 2m. Kopos-Kolin műanyag Csatorna vágó olló. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó kábelcsatorna vágó kategóriába tartozó termékek árait! KÉSZLET TARTALMA vágó olló 5db cserélhető alsópofa általános célú, . Kemény műanyagból készült lécek és profilok, pl.


Manuális kábelcsatorna - vágó kézi karos működtetéssel és eloxált, lézerrel gravírozott hosszütközővel (milliméter és coll skálázás), valamint késvédővel, amely . Kemény és lágy műanyagcsövek, textilszövetű és anélküli gumitömlők és egyéb műanyagprofilok, pl. Kiszerelés: db, Gyártó: KNIPEX Összehasonlít. A kerti vezetékek és vízcsövek láthatatlan elvezetését teszi lehetővé.


Christoph fűnyírószegéllyel lefedhető, beton kábelcsatorna. Teljes keresztmetszetében . Pvc vágó árak egy helyen többszáz bolttól. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Tracon Vágó - ,csupaszító-.


Vágó és kivágó szerszámok. Kézi működtetésű kábelcsatorna - vágó kábelcsatornák és . Villamossági Diszkont Webáruház. Egy mozdulattal helyére illeszti és méretre vágja az ereket.

A pászmacsövön körbeforgatva körbevágja a csövet. Szerkesztés icon_edit Termék elérhető.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения