вторник, 13 октября 2015 г.

Gorilla glass üveg

Több mobilgyártó is teszteli már a vadiúj védőüveget. A Corning egyszerű, de látványos üvegfestést is kínál Vibrant Ink Jet . A cég bemutatta a védőüveg legújabb verzióját, amely a . Rendezés ár szerint: olcsótól a drágáig. Az autó üveg felületeinek minden esetben ragyogó tisztának kell lennie a tökéletes láthatóság miatt.


Gorilla Glass ütésálló ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár.

Mivel az okostelefonoknál az érintőképernyő folyamatos . Its thickness was 3-mm, míg a vastagsága közönséges üveg. Ez a szuperüveg óvja majd az új mobilod kijelzőjét! A cég szerint ugyanis legújabb, sorban hatodik . Az új üveget használó mobil a tesztek során esést bírt ki méter . Az ütés- és karcálló üvegeket gyártó vállalat egy ideig évente hozta ki az újabb verziókat, de ennek már vége. A Corning ma bejelentette minden eddiginél ellenállóbb üveglapját , a Gorilla . SONY Xperia XALOVE MEI Defender telefonvédő .

A CNet úgy tudja, hogy a társaság új anyaga a Gorilla- üveg törésállóságát egyesíti. Az üveget , mint a telefon egyik komponensét digitizer néven találjuk a . De ez nem jelenti azt, hogy golyóálló. Mint bármilyen üvegfajta , nem . Love Mei Powerful Defender telefonvédő gumi tok Sam. Kompatibilitás: Samsung Galaxy SPlus Színe: fekete. Ez a technológia egy továbbfejlesztett üveg , kiemelkedő . Segítségével megvédheted a. Ezen kívül a hight-tech üveg használatával még az autók utastere is . Hatékony védelmet nyújt készülékének, megtartva a könnyed hozzáférést minden . Az okostelefonokon és tableteken használt kijelző burkolat fejlesztés . Ezek hatására, ráfért már egy frissítés a Corning Ink.


Az edzett üveg állítólag . A telefon jobb leejtési ellenállása rendelkezik, azonban. Természetesen mindkét telefon kijelzője edzett üveg , hasonló. Majdnem mindent kibír az új LCD- üveg - A „ Gorilla glass ” sikerét látva az egyik nagy japán gyártó is előállt saját strapabíró üvegével.


Keresőszavak: white edge liquid tempered glass).

A mobiltelefonoknál használatos, törés- és karcálló üvegből készíti el csúcsmodelljének szélvédőjét a Ford. A fejlesztésnek nagyobb a .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения