среда, 28 октября 2015 г.

Borostyán térkő

Alkalmas közterületek burkolására. Gazdag forma- és színkínálata az egyéni felhasználó számára is biztosítja, . Országos szállítással, három raklap mennyiségtől. A gazdag forma- és színkínálata az egyéni falhasználó számára is biztosítja, hogy a saját ízlésének megfelel.


Kérjük, hogy kattintson az. A képre kattintva eléri az .

Stílusában az ókori róma jegyeit viselő, természetes hatású térkő. Az elmúlt évek alatt folyamatosan fejlesztették, és bővítették a térkövek forma és. Soronként: db 40x20xcm.


Borostyán Kombi, Burkolat. Térkő , kertépítés, Fabro termékek. Harmonikus ötvözete a nagy méret és a kombi forma . Citytop kombi térkövek kopás és fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeit is . KK COLONIA vario borostyán -KK prémium térkövek.

A térkő kerti és ház körüli utak, garázsbejárók, parkolók burkolására javasolt. SEMMELROCK CITYTOP GRANDE KOMBI - térkő 80X120X6cm ( borostyán ). A cég a gyártott térkő termékeit egységrakatokban értékesíti, raklapokra. A Citytop termékcsalád legújabb tagja modern, izgalmasan tagolt, letisztult formavilágú. TranslateShow original text.


Cserepek, térkövek , falazók, hőszigetelők és egyéb kiváló termékek,. Semmelrock térkő Citytop Grande kombi 6cm grafit-terra. Szín color (barna-fehér,sárga-fehér,sárga-fekete). Ebben a menüpontban a különböző termékcsoportok lerakási útmutatóját találja a linkre kattintva. KK Kavics Beton térkövek széles választékban a Hofstadter tüzépen.


KK Beton térkövek széles választékban. Aquincum térkő műszaki adatai. A termékeknél feltüntetett szükséglet – térkő és lap esetén is – a fugával együtt. Zúzottkő 0-behordása és elhúzása.


Leier Kaiserstein térkő és lapburkolatok védelme, ápolása. A szabálytalanul letört élek adnak. Kombi legnagyobb tagja grafit-réz.


Colonia Varió natur 6cm borostyán , korall melírozott.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения