понедельник, 19 октября 2015 г.

Fa lazúr festék

Vizesbázisú impregnáló alapozó fafesték. Időjárásálló kültéri tartós lazúrok. Kültéri falazúr vékony vizes bázisú fenyő 5l.


A fa minőségétől és jellegétől függően különböző lazúrfestékeket használhatunk. A puhább minőségű fa anyag többet, míg a keményebb, . A Festékaréna webáruház kategóriáiban szerepel fafesték, fa lakk, lazúr , gitt, alapozók és.

Düfa Holzlasur - Vékonyrétegű, dekoratív időjárásálló lazúrfesték. AURO - természetes festékek , felületkezelö anyagok - olajok, viaszok, lazúrok. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - lazúr.


Bevonata dekoratív, fényes, az idõjárásnak, UV-sugárzásnak kiválóan ellenáll. Valójában ez is festék , ebből is van vizes és oldószeres, én továbbra is a. A vékonylazúrok a fa pórusaiba mélyen beszívódva vékony réteget . Miért fontos a fedőfestés ? Lazurán Falazúr 2in- oldószeres vékonylazúr kültérre-beltérre.

Vastaglazúr vagy vékonylazúr ? A Kreidezeit kültéri falazúr csúcsminőségű natúr lazúrfesték. Kiváló diffúzióképessége biztosítja, hogy a nedvesség a fa belsejéből könnyen a környezetbe . Könnyen felhordható, jól terülő és kiadós lazúr. Alkalmazásával hosszú életű, időjárásálló és vízlepergető felület képezhető, mely kiemeli a fa természetes . Vízzel hígítható vastaglazúr. A fa természetes légzését nem gátolja, szerkezetét . Felvihető: új és jó minőségű régi fára, festhető vele: kerítés, ajtó, ablak, kertibútor, álmennyezetek, fa homlokzatok, verandák, pergolák. A nappal szemben is megállja a helyét, ennek megfelelően UV- álló tulajdonsággal is rendelkezik.


Ez pedig olyan fafelületek esetében, amelyeket kültéren . A Milesi rendszerek garanciát biztosítanak Önnek hogy fa felülete a . A lazúrfestékek feladata sokkal több annál hogy széppé és mutatóssá tegye az általunk. Hogyan előzheti meg a felület sötétedését lazúrfesték alkalmazásánál? A fába mélyen behatoló kültéri impregnáló lazúrfesték.


Lazúrok - Lazúrok - Wood Line falazúr. Szórópisztollyal felhordható. Díszlazúr bevonó : könnyen homogenizálható, vizes diszperziós festék. Felhasználási hőmérséklet : min.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения