понедельник, 12 октября 2015 г.

Dugalj kapcsolóval

A zöld színű, kültéri dugalj kapcsolóval és gyermekvédelemmel van ellátva. Aktuális Dugalj kapcsolóval ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Solight fekete dugalj kapcsolóval , IP4 Ez a kicsi, neutrális megjelenésű, folyamatos dugalj különféle környezetekhez alkalmas, beleértve a külső tereket is. Rendeljen az eMAG webáruházból!

Konnektor és kapcsoló kiegészítők kedvezményes áron, gyors szállítással! Ne hagyja ki a nap ajánlatait, akcióit és az olcsó . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító . Vissza a fali aljzatok, időkapcsolók kategóriába. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár.


Fali aljzatok, időkapcsolók. Steck földelt 3-as dugalj kapcsolóval fali elosztó ST 1-2K.

TON TV CSATLAKOZÓ ALJZAT . Segítségre van szüksége a választásban? Kapcsolók , dugaljak kedvező ár és minőség. Egy rögzítő eszköz segítségével bármilyen lapos felületre lehetséges az elosztó rögzítése. V dizájnos kialakítás dugalj db rögzítő elem méteres . Dugaljak , lengődugaljak, gumidugaljak, háztartási csatlakozóaljzatok.


Stilo CSF lengő dugalj műanyag fehér STI444. A Névleges feszültség: 250VAC, 50Hz Terhelés: max. LED lámpával egyszerűen fényjelzőssé tehető a billentyű cseréje nélkül is. A billentyű elforgatásával meghatározhatjuk a fényjelzős megoldás . Csatlakozósáv férőhelyes, m kábellel, kapcsolóval , fehér színben. Beltéri használatra ideális.


V~, Hz ○ áramerősség: max. A (2A) ○ teljesítmény: max. Legrand áruház: villanykapcsoló, konnektor, Valena, Valena Life, Niloé, Céilane, Galea Life, Cariva termékek.

Vásároljon dugót kapcsolóval , éjszakai fényt dugaljal. IP konnektor, WiFi dugalj , okos kapcsoló. A régi a meglévő 220V használatban levő dugaljak izzó foglalatok és villanykapcsolók távirányitása egyszerüen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения