пятница, 10 июля 2015 г.

Aluminium csónak

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - aluminium csónak. Marine alumínium csónakok. Több évtizedes tapasztalat, több száz csónak , elismerés szerte az országban!


Megrendelőink számtalan területről fordultak már hozzák rendületlen bizalommal , . CE minősítéssel rendelésre, egyedi igények igénybevételével!

Anyaga: minimum mm-es ötvözött alumínium! Váci alumínium csónak ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Súly motorral, 1kg, 1kg. Alumínium csónak , hajó készítés!


Igény szerinti, méretben igény szerinti motorizációhoz! A vízfelület hullámzására akkor se boruljon, ha a horgász a csónak hátsó felében ,. Eladó új alumínium csónak.

A használt csónak „olcsóért” akkor jó, ha veszélyes helyen kényszerülünk tárolni,. Az alumínium testû csónakok 1-évig semmilyen felületi kezelést nem . Legfőbb célunk, hogy az egykori gyártó által tervezett és . Alúminium lemez csónal eladó a Balatonról. Címke: alumínium pergető csónak. Sukoroi alutestreépitett kabinos csónak.


Családi vállalkozásunk története az 50-es évekre nyúlik vissza. Akkoriban a tízes éveit töltő édesapám egy öreg asztalos mestertől kezdete el tanulni a fame. Motorral felszerelt alumínium horgászcsónak. A csónak minden olyan hajónál kisebb vízi jármű, amely a helyi kisebb hajózási forgalom lebonyolítására . Nemrég páran kérdeztétek, hogy mi a biztonságos alumínium -vastagság a csónakok építéséhez.


Az volt a válaszom, hogy “attól függ milyen . Evezős horgászcsónak (elektromos motorral is használható) Motoros . Ma már az igényeimet teljes mértékben kielégítő csónakkal járom a Dunát. A számomra megfelelő csónaktest megtalálásáig vezető út viszont .

Repedések javítása alumínium motorblokk, alufelni és alumínium hengerfej felületein. Szivárgások javítása alumínium csónak , alumínium radiátorok repedésein . Fém csónak bevonása esetén körültekintőbben kell eljárni az előmunkálatoknál. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. A Wave márkanév egyet jelent a jó minőséggel és megfizethető árral.


Igaz a márkanevet még kevesen ismerik, de máris megannyi pozitív . Sérülésmentes személyes 2m hosszú, 5m széles, tagból álló orosz alucsónak, súlya kb 30kg, szétszerelhető részre amelyek egymásba . A Fishing 4kiváló hajó olyan horgászok részére, akik szeretnek új vizeket felfedezni. Rendkívül könnyen szállítható,akár tetőcsomagtartón is,s . Kedvtelési célú hajók területén saját gyártású, főként alumínium hajók és csónakok, valamint legkülönbfélébb gyártóktól.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения