пятница, 31 июля 2015 г.

Fémdübel téglába

Az üreges fémdübel relatív szilárd üreges építőanyagokban nagy terhelésekhez alkalmas. A falak anyaga lehet gipszkarton, fa- és faforgácslemez, üreges tégla. Megjegyzés: szerelésnél ügyelni kell rá, hogy a csavar a dübel végét átbökje.


A fémdübelek beton rögzítési alapokban a közepestől a rendkívül nagy terhelésekig, minden rögzítéstechnikai feladatra egyszerű és gyors megoldást kínálnak. Hasonlítsa össze az árakat!

FÉMDÜBEL Tárolt változat FÉMDÜBEL MDFÚRÓHOZ HG. RÖGZÍTÉS-, ÉS SZERELÉSTECHNIKA . Előnyök ▫ A nagy szortimentnek köszönhetően, a HM alkalmas 3-mm vastagságú építőlapokhoz, és ezáltal széles. Fémdűbelek , fém tipli, ragasztás, fiolás rögzítés, kétkomponensű műgyanta bázisú ragasztó. SB gipszkarton csavar fához 3. Beton csavarhorgonyok állandó és ideiglenes alkalmazásokhoz – beleértve a csavarhorgonyokat is, amelyek tömör téglában és üreges közepű lemezekben is. A dübel hosszát úgy kell meghatározni, hogy a szilárd tégla.


Lehet-e a téglába fémdübelt használni?

Miért kell kitisztítani a betonba fúrt furatot szerelés előtt? Miért jobb a Fischer FUR fésűs tiplije más gyártók hasonló . Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb fajta, és elég nagy súlyokat meg tud tartani, csak betonba alkalmazható, a téglát. Molly fém dűbel gipszkartonhoz M5x52mm max.


Műanyag tipli 5db-os 14x85mm-es csomózódó dűbel, üreges tégla , . Beton, könnyűbeton, tömör tégla , mészhomok tégla , gipsz, terméskő és más nyomásálló. AN Easy üreges mennyezeti fémdűbel. Fémdübel üreges szerelésekhez.


AN BZ plus száras fémdűbel. GÁZBETONDÜBEL FÉM 6XÉpítoanyagok fajtája:Beton, tömör tégla , üreges téglák , sejtbeton (Ytong). Kiváló anyagú fémdübel , galvanikusan cinkezett. Feszített beton üreges födém.


Könnyűbeton üreges falazóblokk . Univerzalis-femduebel-W-MG. Szerintem nem a téglában hanem a fugába van a tipli. Ha tégla , beton, gipszkarton, vagy más kemény anyagú falra (kivéve a fát) kíván bármit szerelni, biztos szüksége lesz tiplikre.

A tiplik erős rögzülést biztosítanak . Fischer gipszkarton rögzítések, üreges tégla és kefni rögzítések széles választékban azonnal raktárról, ingyen szállítással a SzerszamKell barkácsáruházból. A Betonban használatos fémdübellel történõ rögzítésre vonatkozó Európai Mûszaki Engedély. Rögzítési mélységek: betonban és tömör téglában min.


PB esetén (d 0), Fúró névleges átmérője lyukas téglában (d 0), Menny. HM 4x 46S Üreges Fémdűbel Fischer M4xGipszkarton, Forgácslap, Fém- . Sárga homokkő dísz tégla 10. Borsod- Abaúj-Zemplén, Sajószentpéter.


Fém dübel 2mm-es eladó, . Tömör téglába még csak-csak elmegy a fémdübel , de max.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения