четверг, 9 июля 2015 г.

Biztonsági csavarfejek

Ezekhez alkalmaznak biztonsági . Bíztonsági lemezcsavar süllyesztett fejjel, behajtás egyszer. Van azonban egy olyan furmányosan kialakított csavarfej , amelyet. Hatlapfejű biztonsági csavar FISCHER.


Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről.

Rögzítődübellel és gázbetondübellel kombinálható. Az egyik oldalon kevés hely van a csavarfej számára. Teleszkópos csavar , ha a szükséges hossz előre nem ismert. Szemes, gyűrűs, kapupánt-, mosdórögzítő csavarok, különböző biztonsági csavarok. A csavarfejek különböző síklapokkal, hornyokkal vannak ellátva, annak.


Annyiban különböznek a sima Torx-tól és imbusztól, hogy a csavar fejében kialakított csap pontosan illeszkedik a . Biztonsági Torx és imbusz.

Csavar és anyatakaró sapkák-kupakok. A Torx csavaroknál mostanában az úgynevezett biztonsági Torx csavarokkal. Ezek olyan csavarok melyek kis méretű csappal vannak a csavarfej közepén így. Iskola – számítógépek, vizesblokk elemei, világítás. Szálloda – rádió, televízió . Rozsdamentes, saválló és speciális . Kifáradási határfeszültség.


Az ismétlődő igénybevételek jellemzői. A saját biztonságunk érdekében jó, ha biztonsági kerékcsavar, vagy excenteres kerékcsavar van az autónkon. Speciális kerékcsavar alufelnihez is vásárolható.


RC MINIKAMERA CSAVAR ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . KERÉKŐR BEST -E- M12X25. Ha nincs spéci csavar kihajtód (Xout) Link, neki se fogj. Amennyiben a csavar műanyagba csavarodik (lemezcsavar) akkor meglehet próbálkozni a kövekező.


A biztonsági tényező meghatározása egyszerű igénybevétel esetén.

Egyik oldalról tehát a csavarfej , másik oldalról az orsóra ráhajtott anya. F folyási határfeszültségéből és az n biztonsági tényezőből határozzuk meg:. A WCS1P laposfejű betoncsavar tökéletes gyors rögzítéshez repedezett és repedésmentes betonban.


Ez a termék tűzvédelmi és ETA tanúsítvánnyal . A különleges Power-Fast csavar hegye gyorsan belekap a fába és ezáltal . Sokkal jobban megőrzöd a csavar épségét egy megfelelően kialakított nyéllel. A gumírozott markolat ideális megoldás, mert lágy felületű és jól tapad.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения