четверг, 16 июля 2015 г.

Pillérpánt

Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . Ft -os kedvező áron online megrendelhető. Blum Clip top ráütődő beépített tompítós pillér kivetőpánt, csavar nélküli szerelőtalpal. Komfortos mélységállítás csigamenetes megoldással. Kivetőpánt GTV pillérpánt közézáródó.


BLUMOTION-nal Nikkelezett fémpánt Pillérszerkezetekhez való pánt Nyitásszög 95° Záróautomatikával (rugó) Pántkar rátolós vasalattal 3-dimenziós.

CLIP top közézáródó beépített fékes . Pillérpánt , 95°, integrált Blumotionnal, több változatban, Bútorvasalat. Nyitásszög 95° A pántedény mélysége: 13mm A pántedény átmérője: 35mm nyitásszög: 95° A pánthoz ajánlott. Pánt hozzáillesztendő csavarra. Bútorpánt ráütődő pillérpánt , Szolgáltatásaink: Lapszabászat, helyszíni felmérés, számítógépes bútortervezés, bútorgyártás, bútor- és nyílászáró szerelése, . CSP3Zráütődő pillérpánt élre szerelhető bútorpánt.


Az Ön által választott termék leírása: márka: Salice nyitásszög: 1fokos záródás : rázáródó egyéb tulajdonság: pillérpánt. TL, Az ár a pántalátét árát NEM tartalmazza. Szerelhető speciális pántalátéttel.

Barkács webáruházunkban minden megtalál amire szüksége lehet. A különböző Stanley termékek nagy . Segítség: Ez a pánt azokhoz a - elsősorban konyha - sarokszekrényekhez való, ahol a szekrény egy része nem látható, és a pánt nem az oldalfalra van szerelve. Csukott állapotban az ajtólap és a pillér, vagy fix oldal egy síkban van ( közézáródó) . Közézáródó pánt integrált csillapítással. EMUCA rázáródó pillérpánt Katalógus oldalszá31. C2A6N99AM RÁÜTÖDÖ PILLÉRPÁNT NORMÁL NIKKEL FÉM A termék nem raktári, csak rendelésre tartjuk, a beszerzési idő alap esetben 3-munkanap, . Blum Modul BLUMOTION pillérpánt közézáró.


Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 1Ft - Anyag: fém Átmérő: mm. ZM-HCKT90-BE - GTV csillapítós pillér pánt. GTV prestige csillapítós klippes pillér pánt felszereléshez D35mm furat szükséges. Mennyiség: Kosárba teszem.


FGV MS Slide-On pillérpánt , 90° talp nélkül, Tutti Möbel Kft. Kivetõpánt GTV pillérpánt közézáró. Anyaga: Fém Méret: Egységár (darab): 3HUF. Tegye fel kérdését a termékről.


Feltüntetett áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t! Ajánlott szerelőtalp: 3mm 199. Készletinfó: Érdeklődj a boltban!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения