пятница, 17 июля 2015 г.

Üvegvágás acetonnal

Címkék: üvegvágás üvegek vágása házilag . Hát rosszul gondoltam, mert koránt sem olyan az üveg vágás , mint ahogy. Alkohollal, acetonnal való fonal égetés, és úgy a hideg jeges vízbe . Már elég régóta fent van a blogon egy üvegvágási technika, amivel kapcsolatban elég sok levelet kaptam, hogy nem szívesen alkalmazzátok . Szerencsére otthoni keretek közt is kivitelezhető az üvegvágás.

Húzd vissza az acetonos fonalgyűrűt az üvegre, oda, ahol a vágás helyét . Meggyújtjuk, ugye az aceton elkezd égni, majd belerakjuk egy lábos . Aceton és spárga kell hozzá csak. Unsubscribe from András Gulyás. Ha nincs kéznél üvegvágó , akkor ez a videó neked szól. Pamutfonallal többször tekerjétek körbe a palackot, majd.


This Pin was discovered by Izabella Bán.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. VIDEO how to cut glass bottles. Loop and repeat videos, repeat any . Az üvegvágás nem ördöngösség, csak egy jó acélkerekes üvegvágó kell hozzá, ami a kisebb üvegdarabok leszabásához megfelelő. Hogy kell üveget vágni egy kötél, és egy kis benzin, vagy. Zsiros Deszka - Sörös, Boros Üveg Vágás Kötéllel - Zsiros Deszka.


Először rákötjük a madzagot az üveg nyakának arra a helyére, ahol le szeretnénk választani, majd levesszük, és belemártjuk az acetonos. HQ, Alvin-Plast Kft Hivatalos webáruháza. Iskolában, a tanműhelyben csináltunk ilyen üvegvágást. Befotuk az üveget a tokmányba, a madzagot pedig forgás közben hozzányomtuk. Hiányzó: acetonnal Sörös, Boros Üveg Vágás Kötéllel - clipzui.


Cette épingle a été découverte par Maya Dánné. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les. Ha az üvegvágás kerül szóba, akkor senkinek sem fordul meg a fejében,.


Elsősegélynyújtás üvegvágás -sérülés esetén (hajszáleres vérzés).

Zsírok olajok lemosása lúgos oldattal ( acetonnal , alkohollal). Video Download Full H 3gp, Mp HD Mp4-HDVdz. Gyújtsunk meg egy gyertyát, helyezzük rá az üveget és kész is.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения