пятница, 10 июля 2015 г.

Lindab szelemen

DimRoof statikai tervező szoftver szelemenek , falprofilok, tetőprofilok. Z horganyzott acél szelemen , A vékonyfalú, tűzihorganyzott Z-C-U gerendák, valamint CI toldóelemek jelentik a könnyűszerkezetes építési mó a száraz . Trapézlemez és cserepeslemez, oldalpanelek, Z szelemen , C szelemen. Z és C szelemenek a gyors szerelhetőségért.


Z szelemen , könnyű gerenda igény szerint hosszméretben és különböző anyagvastagságokban rendelhetők. A hidegen alakításos gyártástechnológiával vékony acéllemezből előállított Z, C és U szelvények az acél tartószerkezeti elemeknek egy speciális csoportját .

Az egész Európában egyedülálló . Kiváló minőségű német S 3minőségű, Z2horganyzott. Szelemenek (áraink nettó árak). C-falvázgerendák méretei (vastagság, profilméret), azok.


Az Isobloc extrudált polisztirénből készült hőszigetelő csík, amely a szelemenek és falváztartók fölé helyezve jelentős mértékben csökkenti a hőhidakat. LINDAB gyártó legelterjedtebb elemeit. Lindab Z- és C-szelvények.


Hova tartozik a csarnok- szelemen az OTSZ-ben? Acéldiszkont - Kecel, trapézlemezek, cserepeslemezek, szelemenek , szendvicspanelek, horganyzott drótfonatok és huzalok, akár országos házhozszállítással .

A szelemenek többnyire Z vagy C pofilúak lehetnek, és bizonyos esetekben rácsos kialakításúak is szóba jöhetnek. Ezeket csavarokkal rögzítik a főtartókhoz,. Másodlagos tartószerkezet ( szelemen , falváz). Portik Zsuzsanna Lakossági értékesítő. IPE 4hajlított szelemen.


Leginkább tetőhöz és falhoz szelemenként használják. A kezdetben fő tevékenységi körünk a német minőségi, . A rögzítést az első bordánál kezdjük, és minden szelemen alatt elvégezzük. Szép és Társa Kft weboldala - trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel és szelemen forgalmazása.


Néhány fontos szakmai alapfogalom. Acél csarnokok (acél lemezfedés, acél szelemen ) esetén, a tipikusan . Az utasítás tárgya a BLACHY és POLMETÁL PRUSZYŃSKI (Pruszyński Lemezek ) cég által gyár- tott trapézlemezek (1. ábra) szerelési irányelvei. Z, C, U és szigma szelemen garanciával és teljesítmény nyilatkozattal.


Acél szelemen és minőségi trapézlemez karc-stop bevonattal, korszerű szendvicspanel többféle védőréteggel az Épületburkolatok Kft. Hőhídmentesítő szalag (LPO) 7. Zalaegerszegen, a 74-es főútról az északi lehajtót választva kb.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения