пятница, 31 июля 2015 г.

Dörzsölt vakolat felhordása

Ilyenkor nehezen húz a felhordott vakolat , romlik a struktúraképzés feltétele, nem lesz. A felület mintázatát a dörzsölés iránya adja meg, amely lehet körkörös, . A vakolat felhordása során tartsuk be a következő alapszabályokat:. Az 5mm dörzsölt homlokzati vakolat felhordása szakértelmet igényel.


Fontos tudnivaló: Figyelem!

Vödrös vakolat pótrendelése esetén színeltérés előfordulhat. Nemesvakolat felhordása többféle technikával történhet. Jól összeszokott csapatnak kell lenni ahhoz, hogy a dörzsölés ne legyen foltos.


Felhasználásra kész, vizes hígítású, pasztaszerű díszvakolat , külső és belső igényes. A Dryvit vakolat hőszigetelő rendszer díszítő vakolata. A DRYVIT VÉKONYVAKOLAT felhordása előtt THERMOTEK KOLOR VAKOLATALAPOZÓ használata . CreativTop dörzsölt technika.


Norinka, terinka, šmudlík, mláďátka, piškůtek.

A kültéri felületképzésnek két fajtája van. A festést már bemutattam, most lássuk, hogy zajlik a vakolás! A fedővakolat felhordása közben kisebb hibák keletkezhetnek. Különösen igaz ez a dörzsvakolatokra, ahol eldolgozás közben a gördülő szemcsék mélyebb . Mineral lélegző 2mm dörzsölt zsákos nemesvakolat.


Texturato vakolat dörzsölt 2mm,Hőszigetelő rendszer. A felhordása szemcsenagyságnak megfelelő vastagságban rozsdamentes, a bedolgozási struktúra . Ceresit CT vakolat alapozó felhordását követôen. Különösen ajánljuk polisztirol táblás homlokzati hôszigetelô rendszer záró elemeként. Színezés (Nemes vakolat felhordása ). Követelmények az alapfelülettel szemben, az LB-KNAUF Extra dörzsölt vakolat felhordását megelőző műveletek. Dörzsölt struktúra, mm-es szemcseméret.


Az LB-KNAUF Extra dörzsölt vakolatot olyan . Dryvit nemesvakolat mm-es szemcsékkel, dörzsölt struktúra kialakítására. A színvakolatot felhordás után hagyni kell egy kicsit meghúzni, ezután lehetséges a kívánt felületi struktúra kialakítása, ami lehet kaparás, dörzsölés , vagy . Felhordás : Rozsdamentes acélsimítóval. MINERAL PLAST 5mm kapart és 2mm dörzsölt fehér díszvakolat.

A szemcseösszetételtől és a felhordástól függően különböző vakolatstruktúrák alakíthatók ki pl. A vakolatot rozsdamentes acélsimítóval kell felhúzni és el kell dörzsölni. Egyenletesen, megszakítás nélkül kell dolgozni. A választott szín megfelelőségét.


Prémium minőségű szilikátvakolat. Márványszemcsés színezővakolat. Kapart és dörzsölt struktúrák alakíthatók ki belőle.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения