понедельник, 6 июля 2015 г.

Szellemsebészet

Ezzel azonban pont a szellemsebészet fő alapelvét ismerik el, mely így hangzik: önmagában az orvos kézmozdulatai mit sem érnek, mert itt a . Ennek a gyógymódnak nagy tudora és művelője Csontos Vilmos és Mesterem akitől tanultaKercselics Imre. A pszichotronika- szellemsebészet (szellemgyógyászat) egy, ősi gyökerekkel rendelkező gyógyító módszer. Segítségével nem csak a betegségek jelentős részét . Mostanság divatos foglakozás lett szellemsebésznek lenni, ezt a kifejezést használni, és tanítani.

Nagy a tartalmi torzulás, értelmezés, hogy mit . A lényeg az a pszichotronika és szellemsebészet szerint, hogy rezgésből, gondolatokból és fényből vagyunk összerakva. Magába foglalja a szellem-és lélekgyógyászat és a szellemsebészet ősi tudását is. A gyógyítás hiten alapuló, elsősorban . A szellemsebészet Csontos Vilmostól származik, Ő Zselizen élő Mester, nagyon sokan gyógyultak meg segítségével.


Operáció, melynek hatására eltűnik egy daganat, egy csúnya seb, úgy, hogy közben a kezelő egy ujjal sem nyúl a beteghez . A gondolataink befolyásolják az egészségünket. Lélekgyógyászat - Természetgyógyászat.

Szellemgyógyászat, szellemműtét fórum, vélemény és hozzászólás. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Szellem Sebészet : Ezt a tanfolyamot csak azon tanulók végezhetik el, akik a Mátrix Mix alap-haladó tanfolyamot elvégezték, mert a Teljes Mátrix Mix elvégzése . Szellemsebészet - A FÉNY ÚTJÁN - ENERGIA KÖZPONT. Rendkívül hatékony módszer, de hit nélkül nem működik. Mert – mint a szellemsebészek vallják - az isteni szikra mindnyájunkban benne van, . Ifjabb Csontos Vilmos nevéhez fűződik a megteremtése itt a földön.


Korunkat megelőző gyógyítási . A súlyos betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből fakadnak, . Sok év után ismét Szegeden tanít, gyógyít és vizsgáztat a pszichotronika mestere , a zselízi Ifj. Nevéhez fűződik a szellemgyógyászat. Számomra a szellemsebészet hozta meg az igazi változást és gyógyulást, hiszen itt a betegség mechanikus kezelése mellett a lélek, a lelki bajok orvoslása is . Hogy miért írom ezt itt most le nektek kedves olvasók. Főlap Kezelés Pszichotronikus szellemsebészet.


Psychotronics: an esoteric healing . Test - Lélek - SzelleEgészség!

Orvosi végzettség, egészségügyi ism.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения