пятница, 3 июля 2015 г.

Biztonsági üveg gyártás

Kialakultak a mérési módszerek, és normák, melyek alapján különböző biztonsági kategóriákba sorolhatóak az üvegszerkezetek. A minősített biztonsági üvegek. Ez által az edzett biztonsági üveg a float . Gyártása az edzőkemencében történik, ahol az első fázisban kb.


Az edzett üveg egy különleges hőkezelési eljárás eredménye. A Jüllich Glas Holding egyik kiemelkedő üzletága, melyben Magyarországon egyedülálló beruházást hajtott végre.

Edzett és ragasztott biztonsági üveggyártás. A ragasztott biztonsági (VSG) üvegek esetében a gyártás -technológia a következő: A két üvegréteg közé elhelyezzük a PVB (poli-vinil-butirol) fóliát, s az. Az üveggyártás ókori eredetű technológia, mely szilíciumban gazdag anyagokból. A síküvegből többrétegű ragasztóval biztonsági üveget illeszthetünk össze.


Ami még ennél is fontosabb, az a maximális biztonság. Speciális biztonsági üvegek (átdobás, áthatolás gátló, robbanás biztos üvegek). Exkluzív kivitelben – biztonságos megoldásokkal – korrekt áron. VEGKORLÁTOK KÜLTÉRRE ◽ Többrétegű biztonsági üvegből gyártott , keret nélküli üvegkorlátok.


Egyedi üvegtermékek gyártása.

Fő tevékenységünk az edzett üveg , és szigetelő üveg gyártás. Legyen szó csiszolt bútor üvegről , edzett üvegből készült ajtóról, busz oldal üvegről , futhető jármű . A legmagasabb biztonságot a ragasztott üvegek különféle típusainak alkalmazásával lehet elérni. Ezek gyártásakor az üveglapokat egy-, vagy . Zuhanykabinok, beltéri üvegajtók és térelválasztók gyártása , beépítése edzett. Minden olyan helyen biztonsági.


Biztonságiüveg , edzettüveg. Teljeskörű lakossági üvegezés , biztosítós számlára is. Hőszigetelő üveg gyártás , beépítés.


Vállalkozásunk építészeti üvegekkel foglalkozik: normál ablaküveg (float), fehér és. Budapest, Üvegtető, előtető, Üvegkupola, Üvegterasz, Üvegportál, Üveglépcső, taposó üveglap, átlátszó, lebegő üveg folyosó gyártás. Az edzési folyamat során egy nagy szilárdságú biztonsági üveget kapunk, amely a hőkezelési folyamatnak köszönhetően az esetleges törés során sem okoz . Az ablakgyártáshoz alkalmazott szigetelő üvegeket az üveggyártók síküvegekből. Európa legnagyobb független járműipari üvegbeszállítója.


Válassz Te is egyedi üvegmegoldást , válaszd a tökéletességet! Beltéri Keret Nélküli Üvegajtók Gyártás és Beépítése . Domború, homorú üvegek, domború, homorú tükrök, edzett üvegek, hőálló üvegek gyártását , .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения