пятница, 3 июля 2015 г.

Obi vastaglazúr

Az OBI tartós vastaglazúr egy oldószertartalmú prémium vastagrétegű lazúr , amely számos nemes fa árnyalatban kapható. Lazurán vastaglazúr selyemfényű fehér l. Sadolin lazúr Terrace kültéri teak l. OBI vastaglazúr , oldószeres mahagóni, 7ml. Minden mérettartó és nem mérettartó . Hosszantartó védelmet nyújt az időjárással, és az nap UV-sugárzással szemben.

Tárolt változat Hasonló Fa lazúr festék, Vékonylazúr és Vastaglazúr festékek, oldószeres lazúr. Vizesbázisú impregnáló alapozó fafesték. Időjárásálló kültéri tartós lazúrok.


A finom elosztású pigmenteket tartalmazó olajos és szeszes lazúrokkal a bútorkészítő mesterek remekműveket alkottak. A lazúr lényege, hogy összetételétől és . OBI beltéri vékonylazúr ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz. Supralux Xyladecor 5L gesztenye vastaglazúr.


Kicsit sűrűbb, mint a xyladecor volt, de könnyen . OBI sajátmárkás zománcfestékét rétegelt.

KÖBER vastaglazúr tartós, UV álló. A részleteket keresse az obi. OBI Függő napernyő Alvarado. Vízzel hígítható prémium vastaglazúr. Zselés állagú, nem csepeg, jól terül.


Lazúr festékek oldala, Bognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető . Egy régi házat vásároltunk és a felújításnál a teljes épület deszka borítást kapott. Nekünk három fontos igényünk volt a lazúr kiválasztásánál.


A Festékaréna webáruház kategóriáiban szerepel fafesték, fa lakk, lazúr , gitt, alapozók és továbbá még rengeteg hasznos termék. Egyszerű felhasználás, hosszantartó védelem. A Milesi vékonylazúrok kiemelkedő védelmet biztosítanak kültéri faszerkezeteinek.


Elérhetőek gyári színben, . Lakk kategóriához kapcsolódik. A vastag lazúr ugyan némiképp ezket lezárja, de nem tekinthető ez teljes. OSB lap, ahogy láttam OBI - ban.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения