четверг, 14 января 2016 г.

Dil 052 mágneskapcsoló ár

DIL 0-mágneskapcsoló 230V. Kategória: DIL mágneskapcsolók. A kontaktor-sorozat típusjelében a DIL betűcsoport a nagy tartósságra (élettartamra) utal, a betűk után álló első szám a . Hasonlítsa össze az árakat!


Az AC vezérlésű mágneskapcsolók fő- és segédáramútjai IP védettséget biztosító burkolattal is elláthatók.

Olcsó új eladó és használt Dil 0mágneskapcsoló ár. A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményeket. V-os mágneskapcsoló üzemeltetése 400V-ról. Ganz KK mágneskapcsoló , Kapcsolható teljesítmény (AC- 400V) KW. Eladó,új tekercs, DIL mágneskapcsolóhoz.


Mágneskapcsoló burkolt 40A. NEVE: Villamos elosztó szekrény ÁRA : 195. Többféle Ganz Dil - 0mágnesk kedvezményes áron a TeszVeszen!

Vásárolj akár regisztráció nélkül,. Eladó a képen látható mágneskapcsoló , mágnestekerccsel. Arra figyelj még, ha a mágneskapcsoló nagy áramú DC-t szakít meg,. Jó lenne ha pontos típust is tudnátok javasolni, amit épeszű áron be lehet szerezni. Névleges áram:40ANévleges.


Gyártó: NINCS Összehasonlít. Tekercs működtető feszültség, 400V. A megadott ár irányár, a végső ár megegyezés kérdése. Adott két darab DIL - 0-es mágneskapcsoló.


Elsõsorban a feketébõl lenne jó néhány, de az ezüstöt sem vetném meg, emberséges áron. Dil 6-mágneskapcsoló , csere érdekel! Sosem használt, eredeti csomagolásban. Nézze meg a többi termékemet is.


A mágneskapcsolók úakj, használva még nem volt, eredeti dobozzal. Kérem, tekintse meg a többi eladó termékemet is! Bojlernél volt mágneskapcsoló.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения