пятница, 15 января 2016 г.

Szelt tégla

Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - szeletelt tégla. A szeletelt tégla kiválóan alkalmas padlóra, falra,lábazatra,kerítésre, lakásdekorációra. Mediterrán épületek, belső terek hangulatának nélkülözhetetlen kelléke! Külső és belső téglaszeletek, téglamozaik árak.


Bontott és szeletelt tégla. A régi téglák igazán jó minőségben készültek, aminek hála bontás után is remek alapanyagként szolgálhatnak burkolótégla .

ELADÓ SZELETELT VÁGOTT ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Az általunk forgalmazott bontott rusztikus, szeletelt , vágott téglák felhasználási területe rendkívül széles, egyaránt alkalmas külső és belső falfelületek díszítő . Természetesen a megrendeléseket e-mailen felvesszük! MÉRET: Ha már van egy kész fala ezt szeretnéd megdizájnolni, mindenképpen szeletelt téglát válassz, így a térből kb. A minta megtervezése burkolóanyag és a ragasztók kiválasztása, beszerzése.


A felület és a burkolóanyagok előkészítése. Díszburkolat felragasztása. Köszöntjük a vágott minőségi téglák oldalán.

Bérvágást vállalunk, igény esetén kivitelezést is. Sziget- Tégla weboldalán ! Cégünk bontott, főként nagyméretű téglából vágott, de igény esetén kisméretű téglából szeletelt antik díszburkoló anyag gyártásával. Méret Kb : 30x 5x 5cm.


Nagyméretű bontott téglából készített fal és padlóburkolat folyamatosan eladó, megrendelhető! Van ahol építőtéglára, van ahol szeletelt tégla burkolótéglát alkalmazna tervei megvalósításához? Szeletelt bontott tégla , szeletelt téglaburkolat eladó. Az IGOTA téglaburkolatok gyártásával és értékesítésével foglalkozunk.


Termékeink között megtalálhatók nagyméretű bontott téglából vágott- szeletelt , többféle . Vágott, szeletelt tégla , piros színben, válogatott minőségben, azonnal raktárról, vagy rövid határidővel! Burkoláshoz és falazáshoz való méretekben is! Nézd meg mire kell figyelned a . Van egy és egy m2-es falam ezeket akarom szeletelt téglával beburkolni saját magam.


Tippeket kérnék, hogyan fugázzuk a szeletelt téglából készült falburkolatot? Tégla- és kő szeletelésével, roppantásával, felületkezelésével,.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения