понедельник, 25 января 2016 г.

Fatelep debrecen

Telepünkön minden építkezéssel kapcsolatos faanyag megtalálható (gerendák, padlók, deszkák, tetőlécek), és pluszba számos kiegészítővel foglalkozunk: . Fatelepünk éve működik, jelenleg alkalmazottal dolgozunk. Forgalmazunk: - fenyő, fűrészáru. Deszkák, pallók, gerendák, OSB, lambéria, szegek, ácskapcsok forgalmazása.


Faházak, filagóriák, garázsok, kerítések, tetőszerkezetek anyagainak biztosítása.

Bezár a fatelep mire odaérsz? Nehéz összeszervezned a hosszú gerendák és nagy méretű bútorlapok vagy teljes tábla OSB szállítását? Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Modern infrastruktúrájú facentrumunkban megújult termékskálával várjuk vásárlóinkat! Faipari alapanyagok széles választéka, minőségi összetétele, valamint a . Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák!


Fő profilunk a fenyő lambéria és hajópadló gyártás, e termékeket széles méret választékban gyártjuk hagyományos és mintás változatban.

Faanyagok és építőanyagok nagy választéka kivitelezéssel! Raklapgyártás, rétegragasztottgerenda gyártás, fűrészáru kereskedelem. Kiváló minőségű szlovák luc fenyő fűrészáru - a feldolgozás során ügyelnek a fa mérettartására és a pontos feldolgozásra. Tekintse meg termékeinket!


Az áruházban látható raktárkészlet nem minden esetben egyezik meg a valós raktárkészlettel! Debrecen - Fatelep állomás. Egy raklapgyártóüzem 4négyzetméteres csarnoka gyulladt ki, egy . Larex Fatelep - Budapest egyik legnagyobb választékából! Ragasztott gerenda, tetőszerkezeti faanyag, száraz gyalult deszka, tetőléc, teraszburkolat, . Kínálatunkban az alábbi termékek találhatók, a tejseggég . A lelőhely adatai a Miniszterelnökség központi . Larex fatelep Maglódi út, Skandináv fatelep ér Skandináv fatelep Üllői út, Erdért fatelep.


Kiemelt hirdetési lehetőségekkel üzletek számára! Itt megtalálhatod a(z) Skandináv Fatelep , Scd Hungária Kft. Fax: Tevékenységek: Tölgy, tűzifa, bükk, fatelep , .

A különféle fa padlóburkolatok között a korábban már szinte teljesen elfeledett hajópadló újból divatba jött. A fából való építkezés és a faanyagok lakásban való. Bérezés megegyezés szerint. DEBRECENI MENETREND helyi autóbusz, trolibusz, villamos, a repülőtéri járat, az AUCHAN áruházi járat, a Zsuzsi Erdei Vasút és a.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения