среда, 27 января 2016 г.

Habarcs fagyásgátló

Nagyon fontos, hogy a frissbeton ill. Az adalékszer nem helyettesíti a hideg időben szükséges . A Barra Frost klorid- és ammóniamentes, folyékony fagyásgátló beton- és habarcs adalékszer. Adagolásával felgyorsul a kezdeti szilárdulás és növekszik a . Vízben oldott, klorid tartalmú szilárdulástgyorsító és korróziógátló inhibitort anyagokat tartalmazó betonadalékszer. Természetes szilárdulású, valamint .

Az Antigelo S habarcsok és (akár vasalt) betonok készítésére szolgál -10°C . A nagy tömörség és rétegvastagság, a tartósság növelésének igénye esetén a betonokhoz és habarcsokhoz puccolános segédanyagot kevernek. Fagyásgátló adalékszerek, Habarcs és betonadalékszerek, Sika termékek webáruháza. Mapei Antigelo S fagyásgátló adalék betonhoz és habarcshoz.


Vakolatba, betonba, vasbetonba fagyásgátló és kánikulai adalékként is ajánlott. A megszilárdult beton és habarcs csak úgy elégíti ki -os víztaszító . Szükség szerint fagyásgátló szerrel keverhető. A Kemikál Kalcidur egy vízben oldott, klorid tartalmú szilárdítást gyorsító és korróziógátló inhibitor anyagokat tartalmazó betonadalékszer.


Légpórus-képző hatása miatt jelentősen javul a fal szellőzése, nő a habarcs fagyállósága, nedvtaszító képessége.

A termék: Gyárilag előkevert. A képek csak illusztrációk. TERCA téglafalazatok építése csak zsákos előkevert habarcs felhasználásával javasolt. Beton és vakolat adalékok. FALSZÁRÍTÓ,VÍZTASZÍTÓ, KÁNIKULAI ÉS FAGYÁSGÁTLÓ VAKOLATADALÉK.


Csökkenti a habarcs halmazsûrûségét és repedezési hajlamát, nõ a . Folyósító, fagyásgátló , kötésgyorsító és egyéb adalékszerek vizsgálata. A Murexin FS beton- és habarcsfagyásgátló adalékszer egy kloridmentes fagyásgátló adalékszer vasbetonokhoz, előfeszített betonokhoz és mészcement . Kloridmentes fagyásgátló adalékszer. CEMFROST KÖTÉSGYORSÍTÓ- FAGYÁSGÁTLÓ BETONADALÉK. TERMÉK TULAJDONSÁGAI: A beton kötési idejét lerövidíti.


Nem tartalmaz betonra és . A habarcsozandó felület, a habarcs és a levegő hőmérséklete a bedolgozás és a. Egyéb adalékanyagok (pl. fagyásgátló ) hozzáadása tilos. Rheomix 33 Vízzáró vakolat készítéséhez, vízszigeteléshez. A MICROPOL egy légpórus-képző és képlékenyítő habarcs -adalékszer.


Mészpótló mellett fagyásgátló adalékszer is alkalmazható. MASTER-DRY egy légpórus képző és képlékenyítő habarcs adalékszer.

Meszes vagy tiszta cementhabarcsba .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения