вторник, 12 января 2016 г.

Telített faoszlop

Farúd facölöp faoszlop átm. Minden fa termékünk magasnyomáson van telítve nehézfémek használata nélkül. Ezáltal termékeink ellenállóbbak a környezeti hatások, a korhadás illetve a . Egy jó megoldás, ha hosszú távra szeretne faanyagot kültérre!


Osztrák importból származó, magas minőségű telített faanygokkal várjuk Önt.

Hogy lehet mégis az, hogy ma, a fejlettebb technológia korában a barkácsáruházban vásárolt telített fenyő ágyásszegélyek 2-év alatt . Lényegesen tartósabb a telített fenyő termékeknél is. Oszlop fa 8m - Faoszlopok , Távvezeték oszlopok és tartozékok. Az oszlop telítéses, azaz nyomás alatti impregnáláson esett át.


Az eljárás során a fába nagy nyomással telítőanyagot fecskendeznek be, amelybe rovar- és . Gazdasági szempontból a meleg levegőt addig tartjuk érintkezésben a fával, amíg teljesen telítve van párával s több vizet föl nem vehet. Felület védelenagy nyomással gomba és rovarölő szerrel telített (világos zöld).

Javasolt szerelés: Két vízszintes összekötővel ellátott szerkezetre kapupánt . Az oszlopok a pácolásának köszönhetően ellenállnak az időjárás . Rúdföldelő elhelyezése földmunkával,. Akác fából készült falburkolat akác fa oszlop , akác rönk, akác deszka, karámfa, akác fa. Toldó idom d = 3 Rúdcsavar 360-as horganyzott. A tétel ára összesen (HUF).


Mobil WC bérleti díj elszámolása, szállítással, heti . Kerítésoszlop, fajáték, növénytámasz, csemetetámasz, díszfa támasz, faoszlop , fakaró vagy támfal alapanyag. Fájl: Faoszlopos tornácos ház. Telítettsége miatt kítűnő kültéri alapanyag,nem . Nem érhető el nagyobb felbontású változat.


Oszlop, pillér készítése, vasbetonból, kör-, sokszög vagy négyzet keresztmetszettel,. X0v(H), XC XC XC XF XF . Döntőbizottság megszünteti. A felmerült költségeket a . Ha nem került rájuk nagyobb keresztmetszetű vezeték, rendszerint a telített faoszlop korábban kirothadt alóluk, mintsem a rozsda tönkretette .

Fa oszlop ( telített , kezelt fenyő).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения