четверг, 14 января 2016 г.

Strasszkő ragasztó

Univerzális strassz és ékszerkő ragasztó , többféle kiszerelésben. A rendelhető ragasztók közül a legpraktikusabb. Még a legnagyobb kiszerelés is kis csőrben.


Strasszkövek ragasztásához használatos. A ragasztóval ruhára,cipőre,táskára lehet rögzíteni a strasszköveket és a kristályokat.

Glue gel,Perfect nails,ecsetes strasszkő ragasztó gél,fixálásmentes zselé, praktikus ecsetes strasszkő ragasztó ,a kövek ragasztója,ékszerragasztó zselé. Ecsetes oldható ragasztózselé, praktikus tűecsettel, elsősorban strasszkövekhez. Még tartósabb és stabilabb tartást szeretnél strasszköves díszítéseidnek? Akkor válaszd hozzá ezt a strasszkő ragasztót és biztos lehetsz benne, hogy ipari . A ragasztó száradási ideje, miután a strasszkő a helyére került, óra.


A ragasztandó kristály méretétől függően tegyünk egy kis ragasztót a . Hastáncruhát ( fürdőruhaanyagból ) szeretnék strasszkővel ( is) díszíteni.

Szerezze meg az ajándékokat! Extra erős strasszkő ragasztó zselé, NAILART GLUE GEL NailArt Glue Gel - A tartós kövek ragasztója! Tégelyes praktikus kiszerelés, aminek köszönhetően, . Vizes alapú, száradás után átlátszó. A vékony cső pontos aplikációt tesz lehetővé.


A strasszkövek egy szempillantás alatt ékszerré varázsolják a körmünket,. A kövek műkörömbe építhetők vagy műköröm ragasztó segítségével, esetleg Glue It . NailArt ragasztó ) a Előkészítők és folyadékok kategóriában - most 9Ft-os áron elérhető. RAGASZTÓK, Ragasztás és Lakkozás, DIY - Kreatív Hobby Áruház. Pentart Ékkő ragasztó ml.


Tip , strassz ragasztó ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Ragasztó strassz kövekre KREUL Hobby line ml Speciális ragasztó strassz kövek, flitterek, gyöngyök ragasztására papírra, kartonra, textilre, fára. Több féle módszer és lehetőség létezik, mi most egy általános és bevett gyakorlatot mutatunk be arról, hogyan. Fixálásmentes a Kristály strasszkő tégelyben darabos kategóriában - most 1. A csomag tartalma: - Műanyag . A ragasztás és a vasalás is igényel egy kis gyakorlatot, de egyik sem túl bonyolult dolog, könnyen elsajátítható.

Mindkét fajtának megvan az előnye, érdemes . Csillámtetoválás kiegészítő készlet, mese szett (sablon, ragasztó , mozgó szem, strasszkő , csillámpor, bőrtisztító), OfficeTrade: licenszes irodaszerek és .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения