понедельник, 18 января 2016 г.

Műanyag anyarács

Huzalpálcás anyarács - 33x33. Műanyag anyarács - 3x 490 . Alumíniumból és műanyagból készült anyarácsok és egérrácsok. Horganylemez vagy műanyag anyarács. Darabolható, keretbe foglalható. Ha fektetik, akkor úgy kell elhelyezni, hogy a nyílások keresztezzék a léputcákat.


Vastag műanyag anyarács , Mérete: 4x 4mm, Varga Műlép Méhészbolt. Préselt műanyag anyarács , Mérete: 3x 4mm, Varga Műlép Méhészbolt. Virágporszedő műanyag rács. Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről. Anyarács NICOT műanyag vastag, 4x 4mm.


Azok a vásárlók akik megvették a . Méhcsalád kezelése, Füstölők, Etetés, Kaptártartozékok, Mézelvétel - mézfeldolgozás, Műlép, Anyanevelés, Atkairtók, Mézpergetőgép tartozékok, . Infó: Gratii Hanemann Nicot, rámás. Kiszerelés, Ár, Hűségpont. Az anyarács meggátolja, hogy az anya a méztérbe szökjön petézni. Méhészeti termékeink személyesen Győrben, gyors házhoz szállítással.


Készleten lévő termékeinket belföldön napos határidővel szállítjuk. Rakodókaptárban az anyarács mérete akkora,hogy a keretek tetején a fiókon belűl csak kb. Lemezes ( műanyag és fém) kategóriában. Ez a típus műanyagból készült,keretes rakodókaptárba használják.


Ponthegesztett natúr anyarács. Amikor a fő nektárhordás van a rajzásgátló keret az anyaráccsal együtt. Fejlámpa, piros fényű led-es, extra fényű 1. Müanyag hanemann rács-lyson.


Találatok száma: 1- 11. Ft 30Ft anyarács műanyag 70Ft 87Ft gr. Keretlécek Hunor, NB, Fél NB.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения