понедельник, 13 августа 2018 г.

Alkonykapcsolós dőlőbója

Ebben a képben színt csak az ablakban zöldessárgán világító alkonykapcsolós bójafej hoz aminek az elkészültét videón láthattátok és most . A többnapos, vagy akár több hetes horgászatok során a meghorgászandó, etetett helyet mindig érdemes valamilyen. A Nikl bójákkal kompatibilis, de bármilyen más, akár házi készítésű bójákhoz is . Eladó alkonykapcsolós dőlőbója. A minimális rendelési hossz méter,tetszés szerint hosszabb.

A világítófej fél méter hosszú,és az alkonykapcsolót 2xAA-s . Az alkonykapcsolós LED bójafej éjszaka is segít visszatalálni az etetett helyünkre. Ez a világítós dőlőbója praktikus teleszkópos kivitelben készül, melyet méteres mélységű vagy akár méter mély vízben is használhatunk. Alkonykapcsolós dőlőbója nélkülözhetetlen a modern pontyhorgászatban.


ICC Classic Zöld alkonykapcsolós dőlőbója világítófejjel. Hát nem tudom , szerintem kohm nem fogja megnyitni az áramkört, egy egérből kiszedett fototranzisztorral próbáltam de nem működött vele, . Big Carp-kompatibilis alkonykapcsolós dőlőbója fej,csatlakozása M6-os szabvány menet A csatlakozás körül gumitömítés található, így biztos . Az éjszakai horgászatok nélkülözhetetlen kelléke ez a világító dőlőbója.

Az etetés helyének megjelölésére alkalmas „szerkezet” tökéletesen . Azért szerettem leginkább mert . A Big Boilie Baits bóják első osztályú alapanyagokból készült profi termékek. Nagy fényerejű ledek alkonykapcsoló funkcióval ellátva. Dőlőbója max 25m vízoszlopig alkonykapcsolós világító fejjel!


ICC Premium alkonykapcsolós dőlőbója világítófejjel. Rövidebb szállítási hossz, hordtáska, nagyon jól látható világítófej. Kínál Mélyvízi alkonykapcsolós LED bója méterig - 0. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó alkonykapcsolós dőlőbója kategóriába tartozó termékek árait!


KÉK SZÍNŰ világítással csavaros csatlakozás kg súllyal. Játék, Hobbi, Sport - Sport - Horgászat kategóriában Aukciómánia. Vagy legalább az angol neve, h rá tudjak keresni.


Ez valami elemről működő . ICC Big Foot alkonykapcsolós dőlő bója világító fejjel. ICC Big Water alkonykapcsolós dőlőbója világító fejjel. A webáruházban megtalálhatóak az alkonykapcsolós dőlő bója modellek, az alkonykapcsolós dőlő bóják garanciálisan kaphatóak.


Vannak külön vásárolható.

Olcsó eladó új és használt alkonykapcsolós dőlőbója fej. Akciós fej, Bójafej bójafej akár házhozszállítással is!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения