четверг, 16 августа 2018 г.

Poli farbe mészfesték ára

Rendezéshez kattintson a címkékre! ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Jó tulajdonságaival megelőzi az oltott mész, illetve a hagyományos mészfestékek minőségét.


A megadott ár db termékre vonatkozik! Gazdaságos, környezetkímélő falfesték a mész természetes fertőtlenítő hatásával , beltéri beton és vakolt falfelületek festéséhez, továbbá korábban meszelt . Bevonata kiváló fehérségű, lég- és páraáteresztő, kopásálló.

Az árak az áfát tartalmazzák! Polifarbe mészfesték - Fehér. További termékek a POLIFARBE gyártótól.


JUB MÉSZFESTÉK 16L KÜL- ÉS BELTÉRRE és még 6termék közül választhat a kategóriában. A megjelenített árak , információk és képek tájékoztató jellegűek, azok . POLI MÉSZFESTÉK KÜLTÉRI további adatai. A webshopon feltüntetett árak , bruttó árak (az ÁFA értékét tartalmazzák).


CikkszáKültéri mészfesték.

Kategória: Kültéri falfestékek. A festék használata gazdaságos, környezetkímélo. A fal természetes légzését biztosítja, víztaszító hatású. Poli - Farbe kültéri mészfesték.


A lényeg az, hogy most így színesen is szép a mészfesték bár az . PoliFarbe színező festék 1ml barna (3Ft-os áron) kapható a Festékpalota webáruház Színezőfesték, színezőpaszta diszperziós. FestékAbc SzerszámAbc LazurAbc BurkolóAbc OtthonAbc. Homlokzatra és beltéri használatra. A hagyományos oltott mész előnyös tulajdonságai könnyű alkalmazhatósággal kombinálva.


Ebből a festékfajtából talán a legnagyobb az ár - és a minőségi választék. Festék árak és falfesték akciók egy gombnyomásra Öntől. Baumit SumpfkalkFarbe (Baumit Mészfesték ). A Mészfestéket az új, megfelelően száraz, vakolt felületre három rétegben, a régi felületre két rétegben. Beltéri beton- és vakolt felületek festésére alkalmazható festék. Még festetlen vagy korábban mésszel festett . Hiányzó: ára Festékbolt Tatabánya, Vértesszőlős,Környe - Zebra Festék-Vegyiáru.


Héra mészfesték bel és kültéri l. ECO diszperziós beltéri falfesték.

Policolor hőszigetelő rendszer. Termék, Kiszerelés, Termékkó Nettó ár , Bruttó ár , Mennyiség megadás.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения