среда, 22 августа 2018 г.

Terméskő impregnáló

A terméskövek, vagy pattintott tégla esetén az impregnáló anyag védi a köveket,- téglát, illetve a fugázó . A Kingstone Rock Impregnated terméskő impregnáló egy folyékony, színtelen és szagtalan impregnáló anyag. Kő -, tégla-, műkőápoló és impregnáló szerek. Kőimpregnáló, ár, Stone Protektor természetes kő, Stone Wax viaszos kőápoló, Stone Universal nagyhatású kő impregnáló.


Szilikonalapú impregnáló, értékes sziloxánt tartalmaz. Texturato terméskő impregnáló.

A részletesebb megtekintéshez kattintson a képre! Aktuális Kő Impregnáló ajánlatok az ÁrGép-en. Folyékony, színtelen, szagtalan impregnáló . Hasonlítsa össze az árakat! Sziloxánokat és védőbevonatként használt paraffint. ROCK FUGEN - 25Kg - terméskő fugázó.


ROCK IMPREGNATED - 1l - terméskő impregnáló. Kö impregnáló A másik nagy csoport a függőleges felületek, ezek között a vakolatlan tégla, ásványi vakolat, mészhomoktégla és fugák impregnálását valamint . A SMILING HOUSE IMPREGNÁLÓ TERMÉKEK ALKALMAZÁSA.

Tufa, – 8 Stone . A kőfelület vízzel és faggyal szemben ellenálló lesz, a kőfelület nem tud bekoszosodni és mohásodni-algásodni. Víztaszító impregnáló anyag terméskőhöz. Hőszigetelő rendszer web áruházunkban folyamatos akciók, hőszigetelő rendszerek, szigetelés, . MUREXIN Szilikonos impregnáló, természetes kövekhez (Repol S4) 5l. Lithofin MN Színmélyítő kőimpregnáló.


Minden természetes kőre és betontermékre. POINTING CEMENT PROTECTOR - Fuga impregnálószer A termék ásványi anyagú fugák,. Az impregnálószer kiemeli a kő színét és struktúráját, védelmet nyújt az olaj, . Természetes kő impregnálószer. Szilikon impregnáló szerek műkőhöz és természetes kövekhez, cseréphez és.


A termék - műkő,- beton és természetes anyagokból készült kő -felületek és ezen. Már meglévő tégla falakon és burkolatokon is biztonságosan alkalmazható. A Smiling House impregnáló -, és tisztítószerek tégla-, kő -, beton- és vakolt felületek tisztítására és védelmére szolgáló szerek, melyek . A Baumit Impregnáló alig okoz elszíneződést az alapfelületen.


A hidrofób hatású, könnyen felhordható SAKRET FI felület- és homlokzati impregnálószer vakolat, beton-, kő -, mészhomok és téglafelületek víztaszítóvá tételére . A kőburkolat minőségének megőrzéséhez nyújtanak segítséget a Gräfix impregnáló termékek, melyek hosszú távon képesek fenntartani a természetes kő. Ezzel a folyamattal könnyen elváltozik a kő színe, és akár néhány hónap. Fontos, hogy a követ impregnáló szerben megfelelő mennyiségű és .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения