среда, 29 августа 2018 г.

Parketta hajfonás

Eddig azt gondolta hogy a tökéletes fonatok elkészítéséhez minimum fodrászdiploma és négy kéz szükséges? Frizura tipp : Francia fonás. A hagyományos fonás után nálunk ez a legelterjettebb fonás.


Sokan parketta vagy kalács fonásnak ismerik. Ha valaki szeretné megtudni, hogyan csinálhat divatos fonásokat a hajába, az kövesse az alábbi videót, ugyanis lépésről lépésre mutatja be, . Szülőklapja kép Gyönyörű frizurát készíthetsz lányunokádnak, ami nem tart tovább pár percnél, és a bájos lánykádból .

Az afroline parkettafonás a haj fejre fonásával különböző mintákban elkészített . A hajfonás ráadásul igen praktikus, amikor néhány nappal a hajmosás után már nem szívesen. Parketta -, paraszt- vagy francia fonás (kapcsolódó videó lent):. Előtte-utána, hogy kedvet csináljunk hozzá!


Fejtetőnél leválasztunk egy vékony tincset . Unsubscribe from Barbara Sipka. Divatos és jó hajviselet, fodrász tudás nélkül! A közkedvelt halszálka fonás mellett a másik remek technika a francia fonás , melynek elkészítése nem is olyan bonyolult. Parketta , vízesés, fordított, kétoldali, egyoldali, hajráfos, egy copfos, két copfos – csak válaszd ki, hogy neked melyik tetszik jobban, illetve melyi .

A kötél fonás ugyanis nem csak végtelenül egyszerű, de szinte . Legyen szó halfarok fonásról, parketta fonásról, négyes fonásról nagyon egyszerűen elkészíthete íme a legismertebb . A fonás a lehetőségek tárháza, így érdemes kísérletezni vele! A hosszú hajú lányok gyakori problémája, hogy megunják, hogy csak úgy lóg a hajuk és nem tudnak vele mit kezdeni. Ilyenkor be lehet fonni, . Bármi is legyen az alkalom, a hajfonás mindig jó megoldás. A hajunk esetében ezért lehet tökéletes választás egy szép fonás,. Ezért elhoztam nektek a fordított, dupla parketta fonás elkészítési menetét!


Az egyik legkedveltebb fajta a halszálka fonás. Szintén népszerű megoldás a parketta hajfonás. Ennél a módszernél a hajat szorosan a fejbőrhöz fonják, a választékok variálásával pedig . Olyannyira, hogy mikor fodrász lettem, akkor még az afro-, parketta -,. Egy maratoni, órás fonás sem tudta elvenni a kedvem a fonástól, bár . Hajfonás kicsiknek és nagyoknak, alkalmakra vagy hétköznapokra. G- parketta , fölül dupla létrával és minikoronával.


Parketta fonásnak azt a fajta fonást nevezzük, ahol hármas fonás van a fejbőrünkhöz fonva. Vízesés fonás lépésről-lépésre. Kezdjük el fonni a hagyományos fonáshoz.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения