пятница, 24 августа 2018 г.

Cabrio tető impregnáló

Közlekedési és ipari olaj, . Cabrio vászontető impregnáló 400ml Kabriótető ápolás. Tekintse meg a cabrio tető és vászontisztító termékeinket! Az autóápolás egyik speciális mellékága a kinyitható tetők kezelése, amit nem szabad elhanyagolni. Egy Cabrio autó megjelenését és élvezetét könnyen tönkretehetjük, ha nem ápoljuk megfelelően a vászontetőt, ami .

Termékkeresés típus, termékcsoport és cikkszám alapján. Egyedi cabrio ponyva tervezés, készítés, raktér takaró, bikini tető kivitelezés. A szövet cabrio tetők, valamint az autó belsejében lévő kárpitok, szőnyegek, textilek és alkantara felületek impregnálásához kifejlesztett. Autoglym vászontető tisztító és impregnáló készítmény cabrio autókhoz. Kifejezetten kabriolet vászontető tisztítására és védelmére fejlesztett prémium . Megőrzi a szövetek puhaságát és légáteresztő képességét.


Liqui Moly Cabriotető impregnáló 4ml.

Sonax Cabrio tető impregnáló 300ml, Sonax Cabrio tető impregnáló 300ml, Minden autó típushoz alkatrészek a-tól z-ig, rövid határidővel, kedvező áron. A vászontetőt kell vajon impregnálni időnként? A Magyar Kabrió Klubban az egyik srác a 94-es évjáratú VW Golf tetejét havonta-két havonta . SONAX CABRIÓ TETŐ és TEXTILIMPREGNÁLÓ tömíti . Koch Chemie Cabrio Dach- kabriótető impregnáló szer 400ml, Kiváló minőségű impregnálószer szerves fluor bázissal.


Kitűnő cabrio tető tisztító, amely eltávolítja a makacs szennyeződéseket, pl. Impregnálja a felületet, így ellenállóvá . Cabriolet Fabric Hood Cleaning Kit – Vászontetőápoló. Speciális textil és cabrio tető impregnáló. Karosszéria Címkék: autóápolás, autókozmetika, autómosás, impregnáló , kabrio tető , tisztítás. Szilárd télen is használta BMW 325i Cabrio.


Tudtok ajánlani Pécsen, vagy környékén valakit aki cabrio tetővel. Szerintetek Budapesten hova érdemes vinni tisztíttatni és impregnálni ? Ha nem akarunk százezreket költeni tetőjavításra , csak pár. Minen ami kabrió specifikus az drága és nehezen fellelhető. A szövet kabriótetők , valamint az autó belsejében lévő kárpitok, .

Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre festett . Különösen ajánlott az igénybe vett felületek tisztán tartására, mint például üléshuzat, vászontető , szövettel bevont egyéb felületek. Szeretné megóvni, impregnálni egyszerűen? Lotus Cabrio Protector, a valódi megoldás!


Tisztítószerek, készletek.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения