среда, 15 августа 2018 г.

Beton dübeli

A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók, mint például tégla, beton , . A széleskörű alkalmazhatóság érdekében négyféle fejformával készülő FH II dübelek tökéletesen illeszkednek az építőanyagokba. Dübelek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Mindennapos használatú feszítő rögzítőelem repedezetlen betonba.


Rendkívüli teljesítményű feszítő dűbel repedezett betonhoz és szeizmikus . Beütõdübel: Beütõékes tipli profilok rögzítéséhez.

A tipli fejkialakítása lencse alakú. Beton és tömör tégla felülethez. A dübel hosszát úgy kell meghatározni, . Nagyteljesítményű dübel FH II.


Tipli, dübel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Rögzítési mélység hnom mm. Nagy szilárdságú rögzítések - Acél dübeles megoldások betonba való erős rögzítéshez azonnal raktárról ingyen szállítással a SzerszamKell barkácsáruházban.


U alakú rés a dübel és a beton között, így. Ha rossz dübelt választunk, vagy rosszul határozzuk meg a szükséges darabszámot, (és itt egy kb. évre szóló döntésről beszélünk) nagyon kellemetlen .

A pórusbeton- dűbel pórusbetonban háromszor olyan erősen terhelhető, mint a. Ha a fal anyaga kemény (például beton vagy mészhomok tégla), akkor a . Würth beton dübel ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos . A felszerelendő elemet egy darab dübel tarthatja. Ha az egyik dübel meghibásodik, a többi dübel átveszi a terhelést. A normál beton fúrásakor feltétlenül kapcsoljuk be az ütvefúró, vagy kalapácsfúró.


A rögzítéstechnika alapeleme a dübel (más néven tipli), amelyet szinte . Tűzálló fém dübel fa- és faforgács-csavarokhoz. Tömör szerkezetű terméskő. Belsőmenetes dübel üreges, előfeszített beton födémelemekbe történő. Fischer nagszilárságú dübel TA M. Flexibilis, nagyszilárdságú dübel repedésmentes betonhoz. Webshopunk régóta foglalkozik szerszámok és kellékek kereskedelmével.


Tiplik dűbelek műanyagból-fémből sárgarézből.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения