пятница, 17 августа 2018 г.

Fotocella

A fotocella eredetileg egy speciális . Kapunyitó szerkezetek biztonsági kiegészítője, illetve riasztórendszer eleme. Hasonlítsa össze az árakat! Reflexiós fotocella Villamossági elektronikai műszaki webáruház, ahol konnektor ip kamera legrand transzformátor riasztó fi relé kábelcsatorna . A fényenergiát elektromos energiává átalakító készülék.

A két kapuoszlopra szerelt fotocella infravörös sugárral érzékeli, ha a kapu útjába lépett valaki, a kapu megáll. A Fényelektromos hatáson alapuló fényérzékeny berendezés, amely a fényhullámokra elektromos választ ad. Működéséhez általában valamilyen . PROTECO FX40D fotocella : Mini infrasorompó max 20m-ig.


FTAElem 6V 2AH vagy FTAElem 6V 7AH elemmel . Vákuum fotocella vizsgálata. Ha egy fémet megfelelő hullámhosszú fénnyel világítunk meg, elektronok hagyják el a felszínt.

Köszönjük és gratulálunk, hogy a BYOU termékei mellett döntött. A BEAUTY szett , mint a többi kínálatunkban szereplő termék, gondosan válogatott anyagokból . Ditec XELbiztonsági fotocella (fénysorompó) kapunyitokhoz. Ditec Xelbiztonsági fotocella kapunyitokhoz - kaputechnikaszerviz. Sommer biztonsági fotocella (fénysorompó) kapunyitokhoz. Biztonsági kiegészítő, Kapuautomatizálás, kaputelefon, megfigyelő kamerarendszer, mobiltelefon, riasztórendszer, autó- motorfelszerelés, navigáció , . Dióda-elektroncső felépítésű fényelektromos átalakító, amely vákuumtérben ( vákuum fotocella ) vagy nemesgáztérben (gáztöltésű fotocella ) fotokatódot és . Adobe Acrobat Document VZ-PTAdatlap (7KB).


Az ugyanabba a kategóriába. Fotocella készlet vezérlőegységgel. Egyes anyagokból fény hatására elektronok lépnek ki. Ilyen anyag a fotocella fotokatódja is.


A visszavert sugárnyaláb nem lehet szélesebb, mint a fotocella érzékelő felülete, nem lehet kisebb, mint ennek a felületnek az -a, és lehetőség szerint a . Prizmás kültéri fotocella reflexiós prizmával. Az FT 2fotocella egy biztonsági berendezés automata kapukhoz. Minden pár egy infrared sugarú adóból és egy dupla relés kimenetű vevőből áll.

Személyes vásárlás vagy házhoz szállítás esetén. Beninca kapunyitó biztonsági kiegészítő fotocella. XRIF5 kültéri fotocella pár, Gyártó: VIDUE, sugár 20m, nem ködérzékelős.


WHY ELEMES FOTOCELLA PÁR a UNIVERZALIS FOTOCELLÁK kategóriában A fénysorompót akár normál fotocellaként, akár elemes fotocellaként is . MTA SZTAKI online dictionary. The most popular dictionary service in Hungary. A beérkező fény a fotokatódra esik, amelynek az .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения