понедельник, 27 августа 2018 г.

Mdf bútorajtó

D mart MDF konyhaszekrény ajtók raktárról! Tömörfa bútorajtók – Festett bútorfelületek. Az ajtófrontok anyaga, egy oldalon fehéren laminált 18mm vastag MDF. Bútorlapszabászat, fóliás bútorajtók gyártása, bútorkészítés, Budapesten a IV.


A legkiválóbb német alapanyagokat használjuk, színkínálatunk pedig.

Hajlított bútorajtó gyártás. Olyan ajtólapok, melyek térben vannak meghajlítva, így egy ívesen végződő szekrény záró eleme lehet, de némi fantáziával egyéb . Bútorajtó MDF fóliás fehér 284x2mm. Választáshoz a képre katt!


Az egyoldalt laminált MDF lapba belemarják az ajtó mintáját, majd bevonják egy kiválasztott fóliával. Vevőink számos szín és marásminta közül választhatnak. Szögletes marású, szélei kerekítettek, sarkai koptatott hatásúak „fonott” mintájú, felületkezelt antik vanília színű konyha bútorajtó , anyagát tekintve fa, az ajtókat .

Ajtófrontok (Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák). Nett Front MDF Fóliás ajtó árak. Az MDF frontoknak két fajtája létezik a fóliás és a festett.


Megjelenésében előny, hogy az ajtó lapja és éle egyben van lefóliázva vagy lefestve. Méretre készült bútorajtó , konyhaszekrény ajtók egyedi színekben, egyedi méretben készülő. A bútorajtók ezen csoportjában a hordozó anyag az MDF lap. Legfontosabb része konyhabútorunknak az ajtó.


Készült: - Kulcsszavak: konyhabútor, ajtófront, laminált bútorlap, mdf ajtó , tömör fa ajtó. AJTÓ FESTETT MDF NETT kétoldalas festés magasf. Az MDF lapból készült bútorok, bútorajtók nagyobb presztízst kapnak manapság.


Olasz, lengyel és magyar bútorajtókat forgalmazunk. Tömör fa bútorajtók , MDF fóliás bútorajtók , MDF festett bútorajtók , furnérozott bútorajtók , és aluminium . Fóliás Mdf ajtós konyhabútor minták és méretek széles választékkal. Korszerű gépeken, sok élőmunka ráfordítással készülnek.


Az mdf lapok a legelterjedtebb ajtólapok a konyhabútor gyártás terén.

Felületük matt, magasfényű és antikolt hatásúak lehetnek. MDF alapú fóliázott ajtólapok. A mart fóliás mdf lapok a legelterjedtebb ajtólapok a konyhabútor gyártás terén. Az alapanyaga 18mm vastag hátoldalán fehérre . Bevezetés Tisztelt érdeklődő!


Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk cégünket.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения