вторник, 7 февраля 2017 г.

Akril ajtófront

Nullfugás magasfényű akril bútorajtó frontok. Magasfényű akril ajtófrontok nullfugás élzárással. Minőségi egyedi bútorgyártás magasfényű – nullfugás bútorajtó . Ismerje meg az akril frontelemek új . Az ajtófrontok anyaga, egy oldalon fehéren laminált 18mm vastag MDF.

A teljes RAL színskála bármelyik színében választható Alpok akril bútorlapok a magas fényű lapok új generációja. A Grenagloss panelek speciális magasfényű akril -, speciális magasfényű PVC fóliával vagy speciális mély matt PET fóliával egyik vagy mindkét oldalon ellátott. PVC ajtófrontokon át a javítható felületű akril és magasfényű ajtófrontokig számos ront megoldás. MÉRETRE GYÁRTOTT BÚTORREDŐNYÖK - REHAU REDŐNYELEMEKBŐL, EGYEDI MÉRETBEN ÉS KIVITELBEN.


Akril lakkokkal felületkezelt bútorfrontok, melyek kiváló minőségű és keménységű felületet alkotnak. A magasfényű ajtó még mindig a legkedveltebb választás, ha modern bútorban gondolkodunk. Ezért gondoltuk úgy, hogy ezen a téren továbbfejlesztjük .

D mart konyhaszerkrény ajtó árlista. Vákuumfóliás 3D MDF ajtófrontok. Fóliás, antikolt, mélymarású, magasfényű fóliás, festett, impulse festett, akril , . Extra magas fényű akril konyhabútor ajtófrontok. Az akril lap bútorlapra ragasztott mm plexiréteggel van ellátva, ettől olyan tükörsima. Készült: - Kulcsszavak: konyhabútor, ajtófront, laminált bútorlap, mdf ajtó, tömör fa.


Akril ajtó Az anyag felépítése: 2mm vastag AKRIL anyag, alatta található a . Termékeink között megtalálhatóak a saját gyártású fóliázott és festett bútorajtók, valamint a beton, az akril , az alumínium keretes és a tömörfa bútorajtók is. ES OSZTÁSÚ ÜVEGEZHETŐ AJTÓ FELÁRA, 1. Egyedi méretekben, felár nélkül! Nettfront Brilliant Akril I. Fenti termék a bútoripar és a belsőépítészetben jelen kor igényeinek megfelelő magasfényű lapok új generációja.


Sokan vannak, akiknél a természetes hatás mindennél többet ér, ezért ők általában a tömörfa ajtófrontok mellet döntenek. A tömörfa ajtólapok esetén sokakat az . Szupermatt, standard akril ajtófront.

Beépített Teka páraelszívó, beépített Teka elektromos sütő. Konyhabútor ajtó katalógus. A jelen kor igényeinek megfelelően az akril ajtófrontok a bútoriparban és a belsőépítészetben a magas fényű lapok új generációja.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения