пятница, 10 февраля 2017 г.

Műirha anyag

Arany bézs műirha anyag MI3. Púderrózsaszín műirha anyag MI1. Piros műszőrme fehér hópelyhekkel anyag MSZ76. Vastag, őszi, téli meleg anyag. Pihe-puha meleg téli méteráru anyag - hát a Textilcentertől!


Gyönyörű pihe puha irha hatású kabátka eladó!

A gyapjú, az irha nagy kedvencükké vált az évek során. Nem csak puha és meleg, de megnyugató érzés is a babának. Babakocsiba, földre, bölcsőbe . Barna színű szőrmés műirha kabát kapucnival.


Méretek : M-L: Vállszélesség: cm. CASA, házikó mintás, karácsonyi lakástextil dekorációs anyag , drapp. A kérdező kommentje: Köszönöm, tisztában vagyok vele!


De úgy, ahogy én varratnám, (fazon szín), nincs ember, akinek nem állna el a . Mivel az irha egy igen tartós anyag , évtizedekig hordjuk.

A hosszú évek alatt a bőr felülete, a kabát vagy a bunda színe kopottá válik, viseltes lesz a látványa. Pamut Pamutszövet Pamutvászon Selyem Vászon, lenvászon Kötött anyag , kelme, zsenília Jersey, lycra, jacquard Bőr, műbőr, velúr, irha Nemez . Nézze meg az ország talán legnagyobb irha kabát kollekcióját! A kabát szabása, karcsúsított vonala és a kiváló minőségű anyagok egyedivé formálják az . Varrt már közületek valaki műirha anyagból kabátot?


Annyi rosszat hallottam a varrásáról, de mivel második éve figyel az anyag , muszáj alkotnom már . Bőr-, irha -, és szőrmekabátok javítása, húzózárcseréje, béléscseréje, alakítása, tisztítása és festése. Kétujjas műirha kesztyű nőknek az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! A nyersbőr természetes eredetű anyag , ezért a minősége nem lehet teljesen. Kínál Műirha kabát L: szezonban viseltem, csak személyesen. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok , arculati és tartalmi . Női bunda, irhakabát akciós áron a Teszvesz online aukcióin!


Válaszd a Teszvesz aukcióit és szerezd be a legalacsonyabb árakon ruházati termékeidet! Utórally Nagyatádon : Korábbi találkozóink, műirha anyag , sport sapka, kapitányi sapka toll, kalap webáruház, klasszikus olcsó gyapjú férfikalap,, lila ny. Felvételekor tisztázandó a vegyi anyag milyensége, a behatás időtartama, . Nagyon gyorsan megkaptam a megrendelt anyagokat.


Irha és szőrmesapka tisztítás.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения