пятница, 17 февраля 2017 г.

Diego tapéta

Kínálatunkban többféle alapanyagú, és sokféle mintázatú tapétát talál, a moderntől a retróig, a letisztult formavilágtól a különleges dizájnokig. Tájékozódjon akciós termékeinkről, és válassza ki a legjobb ajánlatot! Minden hónapban új kedvezményekkel várjuk, látogasson vissza máskor is! Akkor biztos felmerül Önben is a kérdés, hogy tapéta vagy inkább festék legyen-e a falon.


Melyiket válassza, milyen különbségek vannak a kettő között? Az Ön által kiválasztott padló és tapéta azonnal megjelenik a látványterven, így láthatja a színek és felületek összhatását.

A látványtervek alatt, ha legörgeti az . Dekoratív tapéták vásárlása és rendelése az OBI-nál. Tapéta center Budapest: 30. A visszafogott színek, a pasztell tónusok és a klasszikus megjelenésű tapéták diszkrét díszei lesznek az enteriőröknek.


Trendik a bőr, a kőhatású, a fa és a retro mintás tapéták. Színben a metál színűek hódítanak. Festék és tapéta újragondolva!


Elkészült új bemutató szobánk, amely több szempontból is úttörőnek számít.

Itt jelenik meg először egyedülálló,. Rendezd be otthonod különleges, exkluzív termékekkel, . A DIEGO kínálata öt alappilléren nyugszik: szőnyeg, PVC padló, laminált padló, függöny és tapéta. A termékfilozófia része, hogy a magas színvonalú termékeket. Ha ennek a divatnak szeretnénk hódolni, akkor nemcsak trópusi mintás tapétát , hanem azonos mintázatú bútorszövetet, sötétítőfüggönyt is találhatunk a DIEGO.


DIEGO termékpalettája 150-féle különlegesen szép tapétával gyarapodott, így megjelent egy újabb termékcsoport, amelyben a divat szerepe . Poszterek, fotótapéták óriási választéka! Tekintse meg készletünket! Modern és klasszikus tapéta , gyerektapéta vlies tapéta. PVC, padlószőnyeg épp úgy megtalálható, mint a függöny, bútorszövet, tapéta , vagy asztalterítő. Legnagyobb online tapéta katalógus, folyamatosan akciós árakkal.


Keresés ország, gyártó, katalógus, stílus, minta, szín, anyag, árnyalat, árfekvés szerint. Nálunk többszáz terméket talál, számos stílusban! Válogasson széles laminált padló, padlószőnyeg, szőnyeg, PVC, tapéta , függöny és karnis kínálatunkból . Az öntapadós tapéta ideális választás régi bútorok felújításához, tárolódobozok, lakberendezési kiegészítők díszítéséhez.


A Diego újdonsága, hogy a tapétával egyező, azonos mintázatú sötétítőfüggöny, sőt, bútorszövet is megtalálható a kínálatban. A központi készlet erejéig! Tapety s prírodným vzorom.

Naše tapety s naturálnym vzhľadom inšpirovala príroda: rustikálny kamenný povrch, drsný kmeň stromu alebo zvierací motív - teraz . Modern, kalsszikus és gyermektapéták, bordűrök, és minden ami a tapétázáshoz szükséges!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения