вторник, 7 февраля 2017 г.

Hullámpala szerelési útmutató

A hullámpalával fedett tetőszerkezet tervezése során többek között az alábbi műszaki előírásokat kell figyelembe venni. Gyors és könnyű szerelés – gyor-. A hullámpala szerelését az esőcsatornánál kezdjük, ahová az első egész lemezt . Szerelési utasítás Logasol SKS 4. A műszaki javítások miatti változtatások jogát.

Az összeszerelés előtt feltétlenül ellenőrizze a szerelési útmutató aktuális kiadását az alábbi helyen:. A HULLÁMPALA ÉS A FA ALÉPÍTMÉNY. Kerti raktárak és pavilonok. Beépítési útmutató bitumenes hullámlemezekre tetőkhöz és külső falakhoz.


Green Cottage DIY - Duration: 6:48. A tekercsek és táblák szerelésénél az elemek hosszirányú átfedése: Tető építése esetén min. Amennyiben erős szél vagy nagy mennyiségű havazás . A jelölőnégyzetekkel figyelést állíthatsz be kulcsszavakra.

Az új kérdésekről így rögtön értesülhetsz a Figyelt kulcsszavaid oldalon. Az utasítás tárgya a BLACHY és POLMETÁL PRUSZYŃSKI (Pruszyński Lemezek ) cég által gyár- tott trapézlemezek (1. ábra) szerelési irányelvei. Onduline hullámlemez felrakás egyszerűen most letölthető.


Csinálja maga, vagy ellenőrizze mesterét, hogy tökéletesen kerüljön fel hullámlemeze. A trapézlemez szerelése közben számos dolgora kell figyelnünk: a megfelelő vágószerszám kiválasztása és az első tábla trapézlemez . ONDOFIX TARTOZÉKOK alátét kupakos csavar távtartó zárószegély gerincelem keskenyhullámhoz. AQUAWELL LINE bitumenes hullámlemez: Bitumennel átitatott, préselt cellulózrost hordozórétegű lemez, melynek felülete festett és fényes. A szálcement hullámpala tetőfedő anyag alapját organikus cellulózzal megerősített. Garanciát csak a beépítési útmutató pontos betartása mellett áll módunkban nyújtani.


A jelen szerelési útmutatóban megtalálhatók az összes tetőfedő anyag . Ellenléc a hullámpala kiemelkedésén , a. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! A felrakási útmutató pontos betartása. A vevőnek megfelelő nyelven kiállított kárbejelentő lapot . Fényszűrő profillemezek összehasonlítása. A beépítési útmutató célja, hogy példák bemutatásán keresztül segítséget nyújtson.


Az útmutató használata mellett az építészeti előírásokat, a tetőfedő szakma.

Az előtetőn az utolsó üveges mező szerelése. A drótüveg táblákat sziloplaszttal rögzítjük. Zöld színű, üvegszál erősítésű, . A cserepeslemez a tetőre felrakva a hagyományos, cseréppel rakott tetőre hasonlót, azonban a szerelése gyorsabb és könnyebb.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения